Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brussels Design Market

18 maart 2023 - 19 maart 2023

€25

Op 18 & 19 maart 2023 verwelkomt de Brussels Design Market je voor zijn lente editie in the Maritieme Station in Tour & Taxis. De kans om een grote selectie vintage designstukken uit de 20e eeuw te ontdekken gepresenteerd door meer than 100 internationale dealers : van emblematische stukken gesigneerd door the grote namen in design tot the producties van anonieme ontwerpers.

Tickets :

  • Preview | 25€ — toegang tot the preview op zaterdag van 9u tot 12u en het hele weekend onbeperkt toegang.
  • Standaard | 10€ —geldig voor één inschrijving op zaterdag of zondag.
  • Onder 12 jaar | gratis toegang — geen registratie nodig.

Na registratie ontvang je je ticket(s) per e-mail. Je kunt je ticket(s) uitprinten of op je telefoon laten staan om de barcode bij de ingang te laten zien.

Vandaag, meer dan ooit, willen we het imago van Brussel als dynamische en aantrekkelijke stad versterken. We zetten de innovatie van onze jonge designers in de kijker maar geven ook door verschillende designevenementen de commerciële krachten van onze stad een stimulus.

Niemand ontkent nog dat Brussel zich de laatste jaren heeft ontwikkeld als designstad, en dit dankzij het talent en de vindingrijkheid van onze designers. Design begint steeds meer zijn plaats te krijgen in de stad.

Design September heeft zich altijd met de stad willen verbinden om haar diversiteit tot uitdrukking te brengen. Het belang van het evenement en zijn invloed zijn dan ook steeds meer merkbaar: design, in zijn diverse vormen, neemt een steeds belangrijkere plaats in het Brusselse dagelijkse leven in. Stadsmeubilair, installaties, verlichting: de innovatie van onze designers neemt zijn plaats in het stadsbeeld in. n dit met een positieve return voor de stad: qua uitstraling maar ook op economisch en toeristisch vlak.

Gegevens

Begin:
18 maart 2023
Einde:
19 maart 2023
Kosten:
€25
Evenement Tags:
,
Site:
https://designmarket.be/nl/

Organisator

The Brussels Design Market
E-mail
info@designmarket.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Gare Maritime
Rue Picard 7 & 9
Bruxelles, 1000 België
+ Google Maps