Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Handcrafted tables for this generation, and the next. 

,

Handcrafted tables for this generation, and the next. 

Delen


Bij Arco maken ze sinds 1904 tafels en objecten die onze tafels complementeren. Al vier generaties zijn ze een onafhankelijk familiebedrijf – “het resultaat van een hoop zweet en tranen… en splinters in onze vingers. Onze fabriek staat in de Achterhoek, een streek bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Een omgeving die de vakmensen van Arco inspireert te werken met het beste hout, waar mogelijk lokaal hout, en op een zo duurzaam mogelijke manier.”

lees ook: Ahrend slaat de handen ineen met UNStudio om ‘Remode’ te realiseren: de meest duurzame bureaustoel tot nu toe

“En we blijven investeren in nieuwe technieken, nieuwe vaardigheden, nieuwe kennis, nieuw materiaal en nieuw talent. (Ja, we zijn best ruimdenkend voor een 120-jarige.) Wij noemen dit ‘Het Nieuwe Vakmanschap’. En dit motiveert en inspireert ons om handgemaakte tafels te produceren, voor de huidige én komende generatie. En voor alle generaties daarna.”

Balance, Arnold Merckx in 1988

De Balance is een praktische ronde tafel met een tijdloze vormgeving. De Balance kan zowel als eettafel, als vergadertafel gebruikt worden. Deze design tafel heeft een rond- of ellipsvormig blad, dat wordt ondersteund door een robuuste kolom. Dit design zorgt ervoor dat u veel beenruimte onder de tafel heeft. De Balance is verkrijgbaar als vaste tafel en uitschuifbare tafel, handig voor als je vaak bezoek over de vloer hebt. 

Frame, Burkhard Vogtherr in 2000

In 2000 ontwierp Burkhard Vogtherr de Frame stoel voor Arco. Ruim twintig jaar later is deze stoel uitgegroeid tot een klassieker binnen de collectie. De Frame stoel wordt gekenmerkt door een metalen frame met een fijne, rechthoekige belijning die de stoel een lichte en luchtige uitstraling geeft. Naast gebruik in de woonomgeving is de stoel ook uitermate geschikt voor representatieve werkomgevingen en vergaderruimtes.

Frame Friendly


Om deze klassieker te vieren introduceren we een editie tegen een zeer goede prijs, de “Frame Friendly”. Deze speciale editie wordt geleverd in een stof gemaakt van milieuvriendelijke wol van Blue Kompany, genaamd Celia. De Frame Friendly is een beter betaalbare optie, maar toch met dezelfde kwaliteit en tijdloos design. 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand