Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Authentic Hervik: Voel de natuur van Noorwegen

Authentic Hervik: Voel de natuur van Noorwegen

nieuwe mFLOR Authentic Hervik collectie

Delen

Vernoemd naar het Hervikfjord en geïnspireerd op de adembenemende natuur van Noorwegen met haar eindeloze dennenbossen; dat is de nieuwe mFLOR Authentic Hervik collectie. Met het rustieke dennenhoutdessin van deze nieuwe collectie kies je bewust voor een uitgesproken vloer. De 6 natuurlijke tinten brengen charme in elke ruimte en de prachtige nerfpatronen van het dennenhout voegen extra textuur toe. Je voelt de natuur van Noorwegen.

De 150 x 23 cm grote stroken verschijnen in 6 natuurlijke kleuren. Naast rustige lichte tinten bevat de collectie ook enkele prachtige, donkerdere kleuren die een ruimte een fijn en warm gevoel geven. De collectie wordt geproduceerd met een dubbele film, dat wil zeggen 2 unieke dessins per kleur, hierdoor ontstaat er een grote verscheidenheid aan stroken, wat de vloer een zeer levendige en realistische uitstraling geeft.

Voelbare ‘Natural Touch’

Alle mFLOR collecties hebben een prachtige, natuurlijk ogende embossing, maar net als alle Authentic-series van mFLOR, heeft de nieuwe Authentic Hervik een extra touch, een ‘Natural Touch’. Met deze ‘in register embossing’-techniek loopt de oppervlaktestructuur precies gelijk met het dessin. Dit zorgt voor de meest natuurlijke beleving van de vloer; knoesten zien is knoesten voelen!

Bescheiden veelzijdigheid

Het robuuste dennendessin van de Authentic Hervik leent zich perfect voor een stoere, industriële omgeving. De grove houtstructuur en donkere kleuren combineren uitstekend met de hardere materialen die je in de industriële woonstijl tegenkomt, zoals beton en staal.

Maar de Hervik is bescheiden in zijn veelzijdigheid. Door zijn Scandinavische roots past de vloer net zo goed in een Scandinavische woonstijl. Het contrast van rustige tinten en natuurlijke accessoires met de grove dennenstructuur van de Hervik-stroken creëert een rustgevende en evenwichtige sfeer die een ruimte opent en verlicht.

Met zijn veelzijdige karakter en tijdloze elegantie vormt de Authentic Hervik niet alleen de perfecte basis voor elk interieur, maar ook een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van Noorwegen. Je vindt de nieuwe Authentic Hervik van 29 t/m 31 mei 2024 op de beurs Design District in Rotterdam op de gezamenlijke stand van mFLOR en Textiles & More (standnummer V53). Uiteraard is iedereen welkom om deze nieuwe collectie te bewonderen.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand