Home > Branche > Nieuws > Succesvolle Netwerklunch bij de Woonindustrie verbindt meer dan 100 professionals uit de interieurbranche

Succesvolle Netwerklunch bij de Woonindustrie verbindt meer dan 100 professionals uit de interieurbranche

Succesvolle Netwerklunch bij de Woonindustrie verbindt meer dan 100 professionals uit de interieurbranche

Delen

Op maandag 8 april verzamelden ruim 100 professionals uit diverse disciplines binnen de interieurbranche zich bij de Woonindustrie voor een succesvolle netwerklunch. Het doel? Het verbinden van verschillende partijen binnen de branche om zo nieuwe samenwerkingen en kansen te creëren.

De netwerklunch, georganiseerd door VIP, NVIH en VIIA, bood een platform voor iedereen die betrokken is bij interieur, zowel op B2B- als B2C-niveau. Voor VIIA, de vereniging van en voor importeurs en agenten in de interieurbranche, zowel nationaal als internationaal, was dit evenement een belangrijke stap om meer zichtbaar en vindbaar te worden en om de missie van de vereniging te versterken.

Het informele karakter van de lunch, gecombineerd met een doordachte tafelschikking die ervoor zorgde dat deelnemers met elkaar in contact kwamen, werd door de aanwezigen als verfrissend en plezierig ervaren. Ruby Nefkens’ verhelderende uitleg over het gebruik van kunstmatige intelligentie in de interieurbranche werd met veel enthousiasme ontvangen.

Lees ook: VIIA organiseert 2 trendlezingen tijdens aankomend Design District.

Het hoge aantal aanmeldingen en aanwezigen getuigt van het succes van de lunch. Verschillende partijen, actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt, werden met elkaar verbonden. Nieuwe ontmoetingen vonden plaats, wat hopelijk zal resulteren in vruchtbare samenwerkingen.

De reacties van de aanwezigen waren positief en de intentie is uitgesproken om in de toekomst vaker gezamenlijke evenementen te organiseren. Het enthousiasme en de interesse die tijdens de netwerklunch werden getoond, smaken naar meer.

Over VIIA

VIIA (Vereniging van Zelfstandige Verkoopagenten en Importeurs) is een vereniging die als doel heeft om zelfstandige verkoopagenten en importeurs in de interieurbranche te verbinden en te ondersteunen. Met een focus op zichtbaarheid en samenwerking streeft VIIA ernaar om de belangen van haar leden te behartigen en de branche te versterken.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand