Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > DESSO AirMaster: Ruimte om te ademen

DESSO AirMaster: Ruimte om te ademen

Tarkett heeft collectie DESSO AirMaster-tapijttegels gelanceerd

Delen

Tarkett heeft een nieuwe en verbeterde collectie DESSO AirMaster-tapijttegels gelanceerd, ontworpen om de luchtkwaliteit in gebouwen te verbeteren.

Dankzij de gepatenteerde technologie houden DESSO AirMaster-tapijttegels fijnstof 8 keer effectiever vast dan gladde vloeren en 4 keer effectiever dan gewoon tapijt.Als we de lucht om ons heen zuiveren, doet dit wonderen voor de gezondheid en het welzijn van mens en milieu en krijgen we de ruimte om te ademen.

Een vernieuwd palet

De DESSO AirMaster-collecties zijn verkrijgbaar in een prachtige palet van 9 opvallende kleuren en 9 neutrale kleuren. Elk van deze kleuren heeft een ontwerpmogelijkheid met textuur – van de subtiele lijnen van Classic tot de dramatische diepte van Earth en de tonale textuur van Sphere. De 3 designs werken perfect op zichzelf en kunnen ook worden gecombineerd om opvallende vloerontwerpen te creëren, zoals pronkstukken in kamers of als werkplekzonering en routing.

Binnenluchtkwaliteit

We zijn levende, ademende wezens op een levende, ademende planeet. Daarom vinden we het bij Tarkett belangrijk om de lucht die we inademen zo schoon mogelijk te houden. AirMaster is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van mens en milieu te verbeteren en is een voorbeeld van Tarkett Human-Conscious Design®: onze belofte om vloeren te maken die goed zijn voor mens en planeet. En dat doen we dag in, dag uit.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie