Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Arco’s Flexibel Objects

Arco’s Flexibel Objects

Delen

De woonomgeving verandert. Arco’s kleinmeubelen collectie voor thuis speelt daarop in. In huis wordt niet alleen nog maar gewoond en geleefd, maar ook gewerkt. Dat vraagt om meubels en kleinmeubelen die passen bij onze huidige levensstijl waarin wonen en werken soms in elkaar overgaan.

Een bijzettafel past in elke leefomgeving, van woonkamer en keuken tot slaapkamer. Zet de tafels naast je bank om een kopje koffie op te zetten, je afstandsbediening of tablet weg te leggen of gebruik ze als nachtkastje. Onze bijzettafels zijn in verschillende groottes en vormen te verkrijgen. Je kunt ze op zichzelf gebruiken, maar ook in combinatie met meerdere tafels. Door een set van 2, 3, of misschien zelfs meer, bijzettafels in verschillende kleuren en afmetingen te gebruiken, kan zo een boeiend “landschap” gecreëerd worden.

Bow by Budde & Kasner

De Bow is een robuuste, ergonomisch ontworpen kruk die gemakkelijk kan worden gestapeld. De kruk combineert plywood met massief stoomgebogen hout en is bedoeld voor gebruik thuis en op kantoor. De Bow kan niet alleen worden gebruikt als kruk, maar ook als kleine bijzettafel. 

Pivot by Raw Edges

Pivot is een speels, massief houten kastje op hoge poten met twee laden. Het vernieuwende van dit kastje is dat de laden kunnen scharnieren, waardoor ze gelijktijdig toegankelijk zijn. Bovenop de wandtafel kun je kwijt wat je graag wilt laten zien en in de twee lades berg je op wat je uit het zicht wilt hebben. 

Utensils by Arco Design Studio

Een familie van handige kleine tafeltjes voor al die momenten dat werken en wonen in elkaar overgaan. De  bijzettafels zijn beschikbaar in verschillende vormen en er is een in-hoogte-verstelbare versie waardoor de tafeltjes eenvoudig bij een bank, een fauteuil of de eettafel geplaatst kunnen worden.

Bock by Carolin Zeyher

Op de Bock kun je actief zitten maar ook leunen of rusten. Hij kan worden toegepast aan een hoge tafel of bar, maar is ook als vrijstaand meubel te gebruiken. Een nieuw archetype zit-object voor de werk-, woon-, en hospitalityomgeving. Het ontwerp stimuleert een actieve zithouding en combineert modern en traditioneel vakmanschap.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie