Home > Productnieuws > Zitmeubilair > Te zien in Milaan: de OFFSPRING chair

Te zien in Milaan: de OFFSPRING chair

OFFSPRING chair

Delen

De OFFSPRING chair is een nakomeling van de New York Metrobank met zijn veelgeroemde tijdloze ontwerp, een wachtbank met zes zitplaatsen – nu uitgevoerd in de kleinst mogelijke eenheid, de eenzitter. Hij wordt op de markt gebracht door GjaltProducties in samenwerking met Bazoeka Jo.

Afgelopen februari is de stoel gelanceerd en door het publiek heel goed ontvangen op de designbeurs OBJECT ROTTERDAM en vervolgens in maart te zien geweest op de KUNST RAI. Van 16 tot en met 21 april is de OFFSPRING chair onderdeel van het Nederlandse paviljoen ‘Masterly’ in het Palazzo dei Giureconsulti op de Salone del Mobile in Milaan. U bent van harte uitgenodigd om de karakteristieke, kleurrijke stoel daar zelf te komen zien in Room 1 van het Palazzo!

De OFFSPRING chair is een kleurrijke jubileumuitgave ter ere van het originele jaren zeventig-ontwerp van de New York metrobank door ambachtsman Robert Iezzi. Vijftig jaar lang zijn de robuuste lange banken gezichtsbepalend geweest voor de stations van de New York subway.

De OFFSPRING chair wordt nu toepasselijk uitgevoerd in de kleuren van de jaren zeventig: paars, oranje, donkerbruin, geel, donkergroen, lichtgroen en roze. Hij is verkrijgbaar in zeven kleurcombinaties, elk in een beperkte oplage van vijfentwintig stuks.

www.gjaltproducties.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie