Home > Ontwerp > Humanscale introduceert M/Connect 3, ultieme connectiviteit bij hybride werken

, ,

Humanscale introduceert M/Connect 3, ultieme connectiviteit bij hybride werken

Delen

De comfortabele werkplek waar je eenvoudig en snel verbinding maakt zodra je op kantoor komt. Humanscale, toonaangevend designer en producent van hoogwaardige ergonomische oplossingen, introduceert op 11 april a.s. in de Humanscale showroom in Amsterdam de derde generatie van M/Connect; een must-have voor ergonomische flexwerkplekken.

Bij hybride werken willen medewerkers wanneer ze op kantoor komen snel en eenvoudig aan de slag kunnen gaan en geen tijd verspillen aan het zoeken naar een veilige netwerkverbinding of snelle laadpunten voor telefoon en laptop. MC3 is een docking station geïntegreerd in de voet van de monitorarm en is daarmee een centrale hub voor het aansluiten van data en stroom. Onmisbaar op iedere moderne werkplek.

De MC3 neemt minimale ruimte in, waardoor het bruikbare werkoppervlak per direct toeneemt. Daarnaast zijn de modulaire modellen plug-and-play en kunnen zowel standalone als met Humanscale monitorarmen worden geïntegreerd. Interieurontwerpers en facility managers houden van een overzichtelijke, opgeruimde werkplek zonder kabelspaghetti. Hiermee wordt de uitstraling en het comfort niet aangetast. De ICT-afdeling is blij als werknemers eenvoudig apparatuur kunnen aansluiten en niet meer zelf met kabels hoeven te rommelen. Kantoorwerkers waarderen de flexibiliteit en de overzichtelijke extra werkruimte. Kortom, MC3 biedt een win-win door het gemak waarmee de werkplek direct eigen gemaakt kan worden.

Over Humanscale 

Humanscale is de toonaangevende ontwerper en producent van hoogwaardige ergonomische producten die de gezondheid en het comfort tijdens het werken verbeteren. Door het inzetten van nieuwe technologie in functionele en tegelijkertijd minimalistische ontwerpen verandert Humanscale traditionele kantoren in actieve, intelligente werkplaatsen. 

Geleid door de kernfilosofie dat een goed ontwerp met minder meer bereikt, maakt Humanscale haar ontwerpen met de gezondheid van zowel de consument als die van de planeet in gedachten. Humanscale heeft 26 producten die het grootste deel van de verkoop vertegenwoordigt en gecertificeerd zijn door de Living Product Challenge (LPC) van de International Living Future Institute als planeetpositief. Humanscale is pionier in het gebruik van transparantielabels voor haar producten, zodat klanten doordachte beslissingen kunnen nemen over de producten die zij kiezen.  

Klik hier voor meer informatie over Humanscale en onze producten of meld je aan voor de lancering op 11 april a.s. 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie