Home > Branche > Nieuws > CBM-bijeenkomst over vitaliteit

,

CBM-bijeenkomst over vitaliteit

Delen

Werknemers hebben, net als je machines, onderhoud en aandacht nodig. “Door er goed voor te zorgen voorkom je problemen en hoef je minder vaak een nieuwe ‘aan te schaffen’”, aldus de CBM. De branchevereniging houdt op 26 maart een bijeenkomst over precies dit onderwerp.

“Eigenlijk zeggen we: wat je investeert in je mensen, krijg je terug. Altijd. Als je niks doet en je vertrouwt op de goede genen van je personeel, dan vergrijst je bedrijf, er komt hoger ziekteverzuim, je productie loopt terug en je mensen zetten echt geen stapje harder voor jou als jij dat ook niet voor hun doet.”

“We hebben het over het waarom van ‘duurzame inzetbaarheid’, wat kost het als je er niks aan doet. We laten deze middag zien wat je wél kunt doen om problemen voor te zijn, zoals het herkennen van signalen en risicofactoren bij zowel jongere als oudere werknemers.”

De bijeenkomst is bedoeld voor CBM-leden en genodigden, en vind op donderdag 26 maart plaats in Het Oude Magazijn in Amersfoort. “Met dagvoorzitter Anita Witzier en sprekers Aukje Nauta en Guido Welter, is dit een event dat je als werkgever of HR-professional niet wilt missen.”

www.cbm.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand