Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Ahrend over eigen ‘circulair koploperschap’

, ,

Ahrend over eigen ‘circulair koploperschap’

Delen

Ahrend is een koploper op het gebied van de circulaire economie. Dat stelt het bedrijf althans zelf. Voor wie geïnteresseerd is in het verhaal dat de inrichter hierover vertelt is er op 25 juni een speciale web-sessie.

De sessie wordt gehouden in het kader van de zogenoemde ‘Duurzame Week’. In een half uur zal Dionne Ewen, Manager Duurzaamheid bij Koninklijke Ahrend, vertellen over de circulaire economie en hoe het 130 jaar oude bedrijf uitgroeide tot ‘een van de koplopers op het gebied van circulariteit’.

Na de plenaire sessie kunnen deelnemers kiezen uit twee workshops, waarvoor aparte aanmelding vereist is. het betreft ‘bijeenkomsten’ over respectievelijk  de inzet van circulaire verdienmodellen door Copper 8′ en ‘Hoe ontwerp ik circulair? door CIRCO’. De bijeenkomst begint donderdag 25 juni om 16:00 uur. Deelname is gratis.

Duurzame Week – Green Up Your Life is een organisatie die mensen helpt hun (werk)leven te verduurzamen. “We geven antwoord op de vraag hóe je dit aanpakt. Door onze blogs en activiteiten – die (mede) worden georganiseerd door onze partners – krijgen bezoekers praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt.”

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand