Home > Productnieuws > Avans Hogeschool moderniseert lockers op 14 locaties met Quispel

Avans Hogeschool moderniseert lockers op 14 locaties met Quispel

Avans Hogeschool gaf Quispel de opdracht voor installatie van lockers

Delen

Avans Hogeschool gaf Quispel onlangs de opdracht voor de installatie van gloednieuwe lockers op al haar 14 locaties. Deze innovatieve lockers worden uitgevoerd met het geavanceerde Qeeper online lockersysteem. Het nieuwe lockersysteem is sleutelvrij en bespaart ruimte door het dynamisch gebruik ervan.

Sleutelvrij lockersysteem

Het Qeeper-systeem elimineert gedoe met traditionele sleutels of pincodes. Het biedt gebruikers het gemak om altijd de dichtstbijzijnde locker te kunnen gebruiken met behulp van de Qeeper app op hun telefoon. Het digitale Qeeper slotsysteem bespaart tijdrovend sleutelbeheer. Dankzij de nieuwe investering is er voortaan eenheid in het beheer en gebruik van alle lockers van alle locaties van Avans Hogeschool.

Besparing door dynamisch gebruik

Via het nieuwe lockersysteem van Quispel hebben gebruikers niet meer elk hun eigen locker. Studenten, medewerkers en gasten reserveren alleen een locker voor het moment dat ze deze ook echt gebruiken. Het Qeeper managementsysteem zorgt automatisch voor de toewijzing van vrije lockers. Het zogenaamd dynamisch gebruik van lockers, resulteert in minder benodigde lockers en bespaart waardevolle ruimte op de campussen van Avans Hogeschool.

Uitgevoerd in Avans Hogeschool

Een van de opvallende kenmerken van dit project is dat alle lockers zijn ontworpen en uitgevoerd in de herkenbare huisstijl van Avans Hogeschool. Het draagt bij aan een prettige, professionele en uniforme omgeving op alle locaties.

Meer informatie

Quispel uit Deurne ontwikkelt maatwerk oplossingen voor lockers in de zakelijke en publieke ruimte wereldwijd zoals kantoren, de zorg, het onderwijs, de industrie en evenementen. Ze bouwt gloednieuwe lockers die naadloos opgaan in het interieur en geeft oude lockers een heel nieuw uiterlijk via haar Second Life programma. Kijk voor meer informatie op www.quispel.com.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand