Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Luxe volumineuze meubelstoffen die het interieur verzachten

,

Luxe volumineuze meubelstoffen die het interieur verzachten

Delen

De nieuwe meubelstoffen Monte, Moore en Ponza kenmerken zich door hun zachtheid, tastbaarheid en ambachtelijke kwaliteit. Ze transformeren zakelijke ruimtes in luxe interieurs die niet alleen het comfort van thuis bieden, maar ook een gevoel van verbondenheid creëren.

Monte: duurzame mohair velours meubelstof met een extreem hoge pool

Monte is een mohair velours meubelstof met Cradle to Cradle® Bronze-certificaat, geweven in Vescoms eigen milieubewuste weverij in Nederland. De hoge pool van de meubelstof is gemaakt van 100% mohair, draagt bij aan het fysieke en akoestische comfort en creëert weelderige gestoffeerde oppervlakken om in weg te zakken. Het traditionele maar tijdloze karakter van mohair velours wordt versterkt door Monte’s palet van 16 matte kleuren geïnspireerd op de natuur.

Moore: grafisch grid met een retro vibe

Moore is een polyester FR meubelstof die gemaakt wordt van 100% post-consumer gerecycled materiaal. Het grove weefpatroon zorgt voor een grafisch grid dat een retro vibe uitstraalt, terwijl de meerlagige structuur en het gebruik van getextureerd bouclégaren hem ultra-tactiel en driedimensionaal maken. Moore is verkrijgbaar in 16

kleurencombinaties die variëren van ingetogen tot opvallend en wordt gemaakt in Vescoms milieubewuste weverij in Duitsland.

Ponza: nieuw eigentijds palet geïnspireerd op de natuur

Een van Vescoms populaire meubelstoffen, Ponza, heeft een nieuw eigentijds kleurenpalet geïnspireerd op de natuur. De 33 kleuren, waaronder klassieke fluweeltinten zoals bordeauxrood en diepgroen, bieden een optie voor elke wens en behoefte. De superzachte laagpolige polyester FR velours meubelstof is verbeterd met een hogere Martindale-waarde en kan nu ook worden gebruikt als gordijnstof.

Monte, Moore en Ponza zijn tot stand gekomen dankzij de uitgebreide textielkennis van het in-house R&D team en de ruime ervaring van het bedrijf als materiaalproducent.

Zoals alle producten van Vescom zijn deze meubelstoffen verantwoord gemaakt, duurzaam en voldoen ze aan de strenge eisen van projectinterieurs.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand