Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > GZ OfficeXperience versterkt marktpositie met de overname van Woonstudio Boon

,

GZ OfficeXperience versterkt marktpositie met de overname van Woonstudio Boon

GZ OfficeXperience B.V kondigt overname van Woonstudio Boon B.V. aan

Delen

GZ OfficeXperience B.V, uitgeroepen tot de Beste Kantoorinrichter van Nederland in zowel 2022 als 2023,- kondigt met trots de overname van Woonstudio Boon B.V. aan. Deze strategische overname markeert een krachtige synergie van twee toonaangevende en nuchtere Noord-Hollandse bedrijven. Een nóg breder productportfolio binnen de projectstofferingsbranche van Woonstudio Boon, toonaangevend in de diverse vloerafwerkingen, raamdecoratie, meubilair en styling. Ook voor GZ OfficeXperience B.V. die complete kantoor-, en projectconcepten ontwerpt en realiseert is dit een grote aanwinst.

De samenwerking van GZ OfficeXperience en Woonstudio Boon biedt een ongeëvenaard platform voor innovatieve, inspirerende en functionele woon-, werk- en zorgomgevingen. Klanten kunnen nu niet alleen profiteren van het bewezen vakmanschap van GZ OfficeXperience maar ook van de unieke meerwaarde die Woonstudio Boon al ruim 20 jaar realiseert. “The best of two worlds” is een feit!

Lees hier meer over de nominatie ‘Beste Kantoorinrichter’.

Wat betekent dit voor klanten?

  • Uitgebreider assortiment: De samenwerking verbreedt het assortiment aan hoogwaardige vloerafwerkingen, raamdecoratie, (kantoor)meubilair, accessoires, en office-supplies waardoor we voor elke klant een totaaloplossing bieden om dé ideale woon-, werk-, of zorgomgeving te creëren. Het grootste en breedste assortiment uit de interieurbranche.
  • Expertise: Door de gezamenlijke -60 jaar- ervaring ontwerpen en realiseren wij elk interieur met een scherp oog voor concept, detail en styling.
  • Verrijking dienstverlening: Deze overname betekent niet alleen een uitbreiding van producten maar ook een verrijking van dienstverlening voor beide bedrijven. Van ontwerp tot realisatie, vanaf heden kunnen we elke opdrachtgever volledig ontzorgen.

GZ OfficeXperience & Woonstudio Boon kijken met vertrouwen uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en zet zich in om de verwachtingen van alle opdrachtgevers te overtreffen en nog meer te ontzorgen.

GZ OfficeXperience

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand