Home > Branche > Nieuws > Dutch Originals Wim Rietveld Collectie

Dutch Originals Wim Rietveld Collectie

Gispen Classics collectie extra onder de aandacht

Delen

2024 markeert het 100e geboortejaar van de toonaangevende meubelontwerper Wim Rietveld (1924-1985). Dit biedt een mooie gelegenheid voor Dutch Originals om de Gispen Classics collectie van zijn hand extra onder de aandacht te brengen.

Recent completeerde Dutch Originals de Wim Rietveld collectie met een hedendaagse tafel en stoelen combinatie. Een commerciële set bestaande uit de tafel Gispen Classics 533 met de Gispen  Classics 116 stoel.  Het solide blad van de tafel in een afgeronde vorm, samen met het gebruik van rondstaal en de vloeiende lijnen geeft de combinatie een lichte ranke uitstraling.

Lees ook: vorig jaar stond Dutch Originals op Design District.

Functie en esthetiek met een actuele visie!

De collectie Wim Rietveld van Dutch Originals omvat nu klassieke ontwerpen fauteuils, hockers, stoelen en tafels. Een breed scala aan ontwerpen met een klassiek karakter, toepasbaar in elk eigentijds interieur.

De Gispen Classics ontwerpen van Wim Rietveld zijn door Dutch Originals art director Richard Hutten gedetailleerd aangepast en worden in een re design met een nieuwe visie gepresenteerd. Een nieuwe blik op de ontwerpen resulteert in een aantal verassende interieurcombinaties. Het brede assortiment Wim Rietveld designs combineert namelijk goed met de Gispen Today collectie van Dutch Originals die ook in 2024 weer verder uitgebreid zal worden.

Voor de gelegenheid is een overzicht van de Dutch Originals Wim Rietveld collectie opgenomen in een magazine, met achtergrond- en productinformatie:

Dutch Originals | Wim Rietveld Collectie

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie