Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > dUTCH ORIGINALS op Design District

,

dUTCH ORIGINALS op Design District

dUTCH ORIGINALS staat op Design District

Delen

dUTCH ORIGINALS staat op Design District in Rotterdam met een aantal nieuwe producten. Na eerdere nieuwe introducties dit jaar, van de labels Gispen Classics en Gispen Today, presenteert dUTCH ORIGINALS in de van Nellefabriek een nieuwe tafel die zowel als eetkamertafel en/of vergadertafel kan worden gebruikt. Tevens introduceert dUTCH ORIGINALS een flexibele multi functionele werkplek.

Met een knipoog naar het door Wim Rietveld, voor Gispen ontworpen tafelmodel 530 uit 1952, komt dUTCH ORIGINALS met de Gispen Classics 533. Deze variant op de 530 is door art director Richard Hutten ontworpen en staat op drie poten, waarbij het kenmerkende metalen onderstel uitgevoerd wordt in zowel chroom, Gispen-grijs en mat zwart.

Doordat de tafel over drie tafelhoofden beschikt, is het een echte communicatietafel die is afgewerkt met een massief eiken tafelblad in de vorm van een reuleaux-driehoek met sterk afgeronde hoeken. De Gispen Classics 533 heeft het klassieke karakter dat uniek matcht in combinatie met de Gispen Classics 116 stoel.

Willem Hendrik Gispen

Willem Hendrik Gispen had een grote traditie in het ontwerpen van bureaus en werkplekken, om hieraan een nieuwe impuls te geven, komt dUTCH ORIGINALS met de Gispen Today zit-sta werkplek. Deze electrisch in hoogte verstelbare werkplek wordt gepresenteerd met een multiplex blad met afgeronde hoeken en een bladbedekking in grijs linoleum. Letterlijk een zit-sta werkplek op niveau!

De Gispen Today zit-sta werkplek wordt op Design District gepresenteerd in combinatie met de Gispen Today 101XL bureaustoel.

Duurzaam

Naast deze twee introducties worden ook de met een 100% recyclebare stof beklede Gispen Classics 1401 en de 1410 gepresenteerd. De gebruikte stof is de Revyva Atlantic en is gemaakt van 100% gerecyclede polyestergaren, afkomstig van PET-flessen. Zo worden deze klassiekers nog duurzamer!

Over Dutch Originals

dUTCH ORIGINALS is een labelhuis dat toonaangevende Nederlandse designmeubelen uitbrengt. Van klassiekers tot moderne re-designs en van gevestigde namen tot nieuwe talenten. De huidige collecties zijn Gispen Classics en Gispen Today. Dutch Originals is de enige producent die deze klassieke Gispen modellen nog uitbrengt. Dutch Originals staat voor kwalitatief, tijdloos en authentiek. Alle ontwerpen worden in Nederland geassembleerd. Tijdloos en authentiek Nederlands ontwerp.

Over Design District

Binnenkort openen de deuren van de 20e editie van Design District! Op 24 – 25 – 26 mei 2023 is de monumentale Van Nelle Fabriek weer het inspirerende decor voor de vakbeurs voor interieurdesign. insDesign District is het beste vak evenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie