Home > Geen categorie > Hot desking thuis

Hot desking thuis

Delen

Hot desking is een trend in kantoren maar het kan ook thuis toegepast worden! Dit concept – ook bekend als flex office – staat synoniem voor flexibiliteit en productiviteit. Des te meer reden om vaker van werkplek te veranderen, zelfs tijdens het telewerken. Slaapkamer, woonkamer, gang, of zelfs de wasruimte… Elke kamer kan worden ingericht als kantoor in een inspirerende en passende sfeer.

Om de routine van een telewerkweek te doorbreken, gaat Mobalpa de uitdaging aan om elke dag in een nieuwe ruimte aan het werk te gaan. Zo neemt het merk de tijd om verschillende oplossingen te overwegen voor haar klanten, en ruimtes te creëren die een positieve impact hebben op het welzijn. Het resultaat is een betere work-lifebalance met interieurs die rust en comfort uitstralen.

Maandag: een zachte start ​ ​

Aan het einde van elk weekend geven de zondagavondblues aan dat maandag er aankomt. Waarom de week niet zachtjes beginnen en het weekend verlengen door in bed te blijven… Of toch bijna! Telewerken vanuit de slaapkamer is kiezen voor een rustige en stille ruimte, ver weg van het lawaai en de dagelijkse drukte.

Mobalpa kiest met de Sfeer Onthaasten voor een bureau in de masterbedroom dat perfect afgestemd is op de commode en gescheiden wordt met een boekenkast. Onder het raam is het op maat gemaakte blad gemotoriseerd. Dit resulteert in meer comfort en ergonomie voor de eindgebruiker omdat de hoogte zich aanpast en verschillende posities aanneemt. De glazen legplanken aan de linkerkant zorgen dan weer voor een overzichtelijke opbergruimte.

Dinsdag, in de wasruimte ​

En waarom ook niet? De wasruimte kan ook worden omgetoverd tot een rustige kantoorruimte die uitnodigt tot creativiteit. Ideaal voor manuele taken of voor creatieve beroepen. De wasruimte is een plek om zich af te zonderen, en inspiratie te putten uit de kleine details die deze ruimte typeren. Laat de zintuigen prikkelen: de geur van frisgewassen kledij, cederhouten hangers, gedroogde bloemen… Het is een geweldige manier om de verbeelding een boost te geven!

Met een multifunctionele wasruimte in Camel en Kashmir tinten ontwierp Mobalpa met de Bucolische Sfeer een bureau met een landelijke uitstraling. De combinatie van houten legplanken met een licht afgerond werkblad, zorgt voor harmonie in de ruimte.

Woensdag, meer conventioneel ​

Om de concentratie optimaal te houden in het midden van de werkweek, keren we terug naar de basis. De traditionele bureauruimte garandeert productiviteit en efficiëntie.

Binnen de Sfeer Grafisch heeft Mobalpa heeft twee werkplekken tegenover elkaar gecreëerd. Met veel opbergruimte en legplanken van vloer tot plafond zijn dossiers, boeken, printers en andere accessoires eenvoudig en snel terug te vinden.

Donderdag, in de gang ​

Hoewel door- en ingangen drukke plekken zijn, worden ze met een paar aanpassingen omgetoverd tot functionele, aantrekkelijke werkruimtes.

Het bureau in art-decostijl, ingebouwd in een hoge kast, heeft geometrische lijnen en terracotta-fronten die een warme toets geven aan de Sfeer Imagine. Het sobere en chique bureau heeft veel gesloten kasten om bijvoorbeeld computerapparatuur op te bergen.

Subtiel verborgen in een hoekje bij de voordeur verdwijnt een charmant bureau zodra de plank wordt opgetild. De werkgerelateerde elementen worden aan het zicht onttrokken en de nis krijgt een puur decoratieve dimensie binnen de Natuurlijke Refuge Sfeer.

Vrijdag, thuisblijf-dag

Vrijdag is nog steeds de dag waarop de meeste mensen ervoor kiezen om thuis te werken. Er is geen verlies aan productiviteit als de opstelling goed is. Zo worden in de woonkamer de ruimte en het licht optimaal benut om creativiteit en concentratie te stimuleren.

Binnen de Cosy Sfeer van Mobalpa kenmerkt een zitbank in lichte, zachte kleuren de ruimte. De leeshoek wordt een rustgevende werkkamer. De legplanken en discrete onderkast houden alles binnen handbereik.

Dankzij de Essentie Sfeer komt het bureau tot leven. De bijzonder functionele indeling combineert verschillende voordelen en houdt de ruimte optisch overzichtelijk. Zodra de vouwdeuren gesloten zijn, is alle rommel perfect verborgen.

Mobalpa personaliseert telewerken door een unieke ervaring te bieden waarbij elke dag van de week een creatieve ontdekkingstocht wordt, of het nu in de slaapkamer is of in de wasruimte. Deze elegante en flexibele aanpak laat zien dat het merk zich inzet voor een evenwichtige work-lifebalance. De volledige woning wordt omgetoverd tot een inspirerende werkruimte. inspirant.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand