Home > Branche > Nieuws > Hillfloor Group neemt LEOXX en Prints van Oranje

Hillfloor Group neemt LEOXX en Prints van Oranje

Hillfloor Group groeit door overname van LEOXX en Prints van Oranje

Delen

Genemuiden/Houten, 16 november 2023 – Hillfloor Group – Van Besouw, Jabo Carpets en Therdex – heeft een hoofdstuk toegevoegd aan haar groeiverhaal door de overname van LEOXX en haar custom printlabel Prints van Oranje; gerenommeerde spelers in de wereld van innovatieve projectvloeren en customized interieurmaterialen voor vloer, wand, raam en meubel. De strategische aankoop van LEOXX en Prints van Oranje verrijkt de diversiteit van het portfolio van Hillfloor Group aanzienlijk en versterkt haar positie als een toonaangevende leverancier van vloeren. Met deze nieuwe leden in de ‘family of brands’ van Hillfloor Group, wordt de belofte van kwaliteit, stijl en innovatie alleen maar sterker en opent het deuren naar nog meer creatieve mogelijkheden en inspiratie voor klanten wereldwijd.

‘Home base’

Anja Nekeman, eigenaar van LEOXX en Prints van Oranje: “Het is met dankbaarheid en enthousiasme, maar ook met een mengeling van emoties dat ik na 37 jaar ondernemerschap LEOXX en Prints van Oranje overdraag aan de nieuwe eigenaar. Na een weloverwogen beslissing die lang in mijn gedachten gerijpt heeft, is de cirkel met deze strategische overname door Hillfloor Group rond. LEOXX en Prints van Oranje zijn geland op een plek die ik ‘home base’ noem: in het hart van de tapijtindustrie.”
“Ik ben trots op dit bedrijf en ik realiseer me terdege dat dit alleen mogelijk is dankzij het vertrouwen van onze klanten, leveranciers en de inzet van onze toegewijde medewerkers, die vanuit hun eigen expertise en betrokkenheid hun waardevolle bijdrage hebben geleverd. Met Henk en Karst Beens aan het roer ben ik ervan overtuigd dat LEOXX en Prints van Oranje klaar zijn voor de volgende fase van groei en nieuwe uitdagingen. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst van dit geweldige bedrijf en draag LEOXX dan ook met een gerust hart aan hen over!”

LEOXX en Prints van Oranje blijven vanuit Houten werken met dezelfde collecties, service en website als klanten van hen gewend zijn. De binnendienst/klantenservice van LEOXX blijft bereikbaar via de vertrouwde contactgegevens: +31 30 635 10 00 en [email protected].

Lees ook: in juli gingen Leoxx en wineo een samenwerking aan.

Over Hillfloor Group

Hillfloor Group begon in 1989 als groothandel in natuur- en projecttapijten. Onder de merknaam Therdex introduceerde Hillfloor in 2008 een modern alternatief voor vloerbedekking in de productmix. Met een focus op innovatie en technologie, bracht Therdex duurzame en stijlvolle pvc-vloeren op de markt passend binnen de hedendaagse levensstijl. In 2010 werd Van Besouw tapijt – een begrip in de vloerbedekkingsindustrie – overgenomen. Al meer dan acht decennia staat Van Besouw bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige gebreide, geweven en getufte tapijten die zowel in residentiële als in commerciële ruimtes over de hele wereld worden toegepast. De laatste toevoeging was Jabo Carpets in 2011, een tapijtmerk dat al tientallen jaren bekend stond om zijn kwaliteit en vakmanschap. De passie voor tapijt zit in het DNA van Jabo Carpets.

Over LEOXX en Prints van Oranje

LEOXX is een eigenzinnige onderneming in innovatieve projectvloeren. LEOXX helpt architecten en interieurdesigners bij het creëren van een energieke, gezonde en gelukkige leef- en werkomgeving. LEOXX biedt daarbij ondersteuning op zowel functioneel als esthetisch vlak en adviseert bij het kiezen van de juiste vloer passend bij het interieurconcept. Het uitgebreide assortiment bestaat uit zachte, hybride en harde vloerbekleding (met onder andere de labels COLOR BOOKS, FLEXX, Amtico, wineo en ntgrate®). Daarnaast biedt LEOXX met Prints van Oranje tal van opties voor het customized printen van tapijt(tegels), karpetten, vinyl, behang, gordijnen en meubelstoffen. Zo geef je ieder denkbaar interieurontwerp volledig naar jouw wensen en ideeën vorm, voor onderscheidende en inspirerende interieurs waar een persoonlijke totaalbeleving centraal staat.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie