Home > Productnieuws > Interieurbeplanting > Het Groene Kantoor

Het Groene Kantoor

Delen

De behoefte aan groen in onze leef- en werkomgeving stijgt. Roomdividers, plantenwanden, werkplekafscheidingen en verticale tuinen; het Udense bedrijf GRØNN ontwikkelt, ontwerpt en produceert groene oplossingen voor zowel binnen als buiten.Frisse lucht in kantoor of woning zorgt ervoor dat we ons prettiger voelen.  De voordelen van groene oplossingen in het interieur zijn legio. Ze zorgen voor meer zuurstof in de ruimte, waardoor de concentratie verbetert. Ze dragen bij aan een prettige omgevingstemperatuur, aan een aangename luchtvochtigheid en ze zijn geluidsabsorberend en isolerend.GRØNN biedt een aantal standaardoplossingen, zoals een roomdivider en werkplekafscheiding en vele plantenbakoplossingen in verschillende maten en uitvoeringen.Oplossingen in combinatie met verlichting of stopcontacten behoren eveneens tot de mogelijkheden. GRØNN heeft een speciaal groen wandsysteem van roestvaststaal ontwikkeld waarin vaste planten verwerkt zijn. Het systeem onderscheidt zich doordat het geen complex irrigatie systeem behoeft en compleet gericht is op plantprestatie. Dit verfraait in een handomdraai balustrades, overkappingen, dakterrassen en pleinen, maar verbetert ook de luchtkwaliteit en biodiversiteit. Toegepast op gevels werkt het isolerend en verkoelend.Het plaatsen van een vrijstaande plantenbak zorgt ook al direct voor een verbeterd leefklimaat op kantoor. Deze oplossingen zijn snel en eenvoudig te realiseren.

DuurzaamheidDe producten worden allemaal in Nederland, volgens de nieuwste productiemethodes geproduceerd. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame materialen zoals roestvaststaal en staal. De basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, zijn corrosiebestendig waar nodig, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerp- en productieproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.De GRØNN systemen worden aangeplant geleverd door geselecteerde partners welke kunnen voorzien in standaard- en maatwerkoplossingen en vakkundig onderhoud.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie