Home > Branche > Nieuws > Viking presenteert uitgebreide hoofdcatalogus

,

Viking presenteert uitgebreide hoofdcatalogus

Delen

Viking Group Europe, een van Europa’s toonaangevende leveranciers van kantoorartikelen en apparatuur, lanceert met trots haar nieuwste hoofdcatalogus, met een gloednieuwe strategische look welke aansluit op de steeds veranderende behoeften van bedrijven. Deze in september uitgebrachte innovatieve catalogus toont een fris designconcept waarmee klanten hun ideale werkplek kunnen visualiseren en er zo een totaalervaring wordt gecreëerd.

Catalogus

De catalogus, beschikbaar in het Engels, Duits, Nederlands en Frans, opent met de vraag “Wat is uw ideale kantoor?” en nodigt klanten uit om een reis te maken langs de vijf belangrijkste elementen die een werkplek echt inspirerend maken. Door de pagina’s heen toont de catalogus een kenmerkende kunststijl, geïnspireerd door iconische kunstenaars zoals Pablo Picasso en Keith Haring. Door deze unieke benadering zijn de illustraties op verschillende manieren te interpreteren, waardoor er herkenbare verhalen ontstaan en kijkers zichzelf kunnen verplaatsen in de ideale kantooromgeving die in de catalogus wordt afgebeeld. Van het doordachte ontwerp tot het brede aanbod van producten, de hoofdcatalogus is een testament dat Viking meer is dan alleen een traditioneel bedrijf in kantoorartikelen.

Showrooms

De innovatieve visie welke in de catalogus wordt gepresenteerd sluit naadloos aan bij de
strategische beslissing van het bedrijf om op alle Europese locaties showrooms te openen. In september 2023 vierde Viking de opening van meerdere showrooms, waar klanten met eigen ogen kunnen zien en ervaren hoe divers het aanbod aan werkplekoplossingen van het bedrijf is. Deze stap sluit dan ook perfect aan bij het doorlopende Turnaround programma van het bedrijf, welke is ontworpen om de klantervaring en algehele prestaties van het bedrijf te verbeteren. De catalogus fungeert als een aanvullende laag op deze klantgerichte visie, en stelt klanten in staat om zich onder te dompelen in de ideale werkplekken die door Viking zijn samengesteld.

Inhoud

Naast het innovatieve ontwerp biedt het de lezers ook een ruime blik op het zeer brede productassortiment van Viking. De catalogus biedt een overzicht van het uitgebreide meubelassortiment en toont een scala aan eigentijdse en functionele kantoormeubelen die zijn ontworpen om werkplekken te transformeren in inspirerende centra van productiviteit en comfort. Verder introduceert de catalogus een divers aanbod van nieuwe producten in de categorie kantoorartikelen, waaronder geavanceerde technologie, ergonomische accessoires en duurzame kantoorartikelen. Daarnaast worden de nieuwste toevoegingen aan ons merkenaanbod gepresenteerd, waardoor er een nog breder aanbod is om aan verschillende voorkeuren tegemoet te komen. Lezers kunnen op de pagina’s ook meer dan tweeduizend producten uit ons eigen merk-assortiment ontdekken, die garant staan voor uitzonderlijke kwaliteit en extra besparingen. De hoofdcatalogus wordt verspreid onder klanten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en Oostenrijk.

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie