Home > Productnieuws > Verlichting > DASH – Veelzijdig Lichtsysteem

DASH – Veelzijdig Lichtsysteem

DASH-serie: LED-technologie met een lineair ontwerp

Delen

De DASH-serie combineert de nieuwste LED-technologie met een lineair ontwerp dat in Europa is gemaakt in twee versies met lichtspoorbreedtes van 40 mm (DASH 40) en 50 mm (DASH 50). Of je nu de voorkeur geeft aan een ingebouwde versie met een montagelijst, een plafondoppervlak gemonteerde oplossing, een hangende armatuur of wandmontage, DASH biedt een verscheidenheid aan oplossingen om aan de behoeften van jouw project te voldoen.

Het geëxtrudeerde aluminium profielkanaal is verkrijgbaar in standaardafwerkingen zoals mat gepoedercoat wit (RAL 9016), zilver (RAL 9006) en zwart (RAL 9005). De driver, die optioneel ON-OFF of DALI Dim kan zijn, is geïntegreerd in het lichtkanaal. Voor een gelijkmatige lichtverdeling biedt de DASH-serie een keuze aan diffusors in PMMA opaal of microprismatische optica om verblinding te verminderen.

Naast de klassieke ingebouwde en oppervlak gemonteerde plafondversies, biedt DASH ook een hangende LED-armatuur met een puur directe straal of directe/indirecte straal, inclusief continu in hoogte verstelbare draadophanging. Bovendien zijn DASH-lichtlijnen ook beschikbaar als LED-wandoppervlak-armaturen met een directe straal of directe/indirecte straaloptie.

Op verzoek kun je jouw DASH Linear System aanpassen met gewenste lengtes (inclusief L, T of X-verbindingen) en kleuren, en de integratie van diverse componenten, zoals noodverlichtingscomponenten of sensortechnologieën.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie