Home > Branche > Nieuws > De VELUX Groep benoemt Bart Goetzee als nieuwe Senior Vice President voor VELUX Commercial

De VELUX Groep benoemt Bart Goetzee als nieuwe Senior Vice President voor VELUX Commercial

Bart Goetzee aangekondigd als Senior Vice President VELUX Commercial

Delen

Bart Goetzee is aangekondigd als Senior Vice President van VELUX Commercial, een divisie die zich richt op de bouwsector en opereert onder de merknaam VELUX.

Bart brengt uitgebreide ervaring en expertise mee, die zullen helpen bij het consolideren van VELUX Commercial, dat bestaat uit overname JET BIK en een team van de VELUX Groep.

Bart komt uit een positie als CEO van SDC, Sectional Doors & Components, een divisie binnen de ASSA ABLOY Groep, wereldspeler in automatische toegangssystemen. SDC is ontstaan uit de consolidatie van verschillende overnames op het gebied van sectionaaldeuren, zoals FlexiForce, Normstahl en Crawford.

Carrière

Tijdens zijn carrière heeft Bart ervaring opgedaan in het leiden van internationale bedrijven die actief zijn in concurrerende markten, waarbij B2B-projectgestuurde verkoop het belangrijkste go-to-market model is. Bart’s ervaring als leidinggevende beslaat de hele waardeketen, van de afhandeling van leveranciers en inkoop, projectgestuurde verkoop- en marketingactiviteiten tot productie, logistiek, distributie en aftersales.

Bart’s benoeming komt op een cruciaal moment voor VELUX Commercial nu het bedrijf haar positie verder versterkt. Samen met het VELUX Commercial Leadership Team zal Bart leiding geven aan de verdere ontwikkeling van de divisie als één onafhankelijke business area onder het VELUX merk.

“Ik ben echt vereerd dat ik deel mag uitmaken van het VELUX Commercial team. Het doel van het bedrijf om ruimtes te transformeren met daglicht en frisse lucht motiveert mij enorm. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe collega’s te ontmoeten en de beste daglicht- en ventilatieoplossingen te blijven leveren aan scholen, kantoren en industriële en openbare gebouwen, terwijl ik de positie van VELUX Commercial in een concurrerende markt versterk”, zegt Bart Goetzee, nieuwe SVP voor VELUX Commercial.

Bart Goetzee is 53 jaar oud en woont in het zuiden van Nederland met zijn vrouw en drie volwassen kinderen. Bart’s belangrijkste standplaats is Hüllhorst in Duitsland.

Vorig jaar introduceerde VELUX een virtueel daglichtadviescentrum.

Over VELUX commercieel

VELUX Commercial is een divisie binnen de VELUX Groep, opgericht in 2019, en bestaat uit de voormalige organisaties JET BIK, Vitral en VELUX Modular Skylights. Er werken 1.100 mensen binnen productie-, verkoop- en wereldwijde ondersteuningsfuncties in 15 landen en bieden ondersteuning aan bouwprofessionals tijdens het hele proces van specificatie tot levering en onderhoud van daglicht- en ventilatieoplossingen.

Het VELUX Commercial productprogramma varieert van hoogwaardige op maat gemaakte beglazingsoplossingen voor prestigieuze architecturale gebouwen tot koepels en doorlopende daklichten voor industriële en agrarische gebouwen en magazijnen.

Lees hier meer over VELUX Commercial: www.veluxcommercial.nl  en www.veluxcommercial.be

Over de VELUX Groep

 

Al meer dan 80 jaar creëert de VELUX Groep betere leefomgevingen met daglicht en frisse lucht via het dak. Ons productaanbod omvat dakvensters en modulaire lichtstraten, decoratieve zonwering, zonweringproducten en rolluiken, evenals installatie- en smart home-oplossingen. We hebben verkoop- en productievestigingen in meer dan 36 landen en wereldwijd ongeveer 11.000 werknemers. De VELUX Groep is eigendom van VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap die volledig in handen is van non-profit, charitatieve stichtingen (THE VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2022 had de VELUX Groep een totale omzet van EUR 2,99 miljard, VKR Holding een totale omzet van EUR 4,29 miljard en THE VELUX FOUNDATIONS doneerde EUR 181 miljoen aan liefdadigheidssubsidies.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie