Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Virtueel daglichtadviescentrum

,

Virtueel daglichtadviescentrum

Delen

Nieuws van Velux. De fabrikant introduceert een virtueel daglichtadviescentrum. “Voortaan kan iedereen vanaf kantoor of huis de nieuwste producten van Velux bekijken in het virtuele Velux Daglicht Advies Centrum”, aldus een woordvoerder.

De digitale omgeving biedt volgens de fabrikant op een gebruiksvriendelijke manier en op ieder moment van de dag de mogelijkheid alle daglichtoplossingen van Velux te ervaren. “De virtuele showroom heeft veel weg van een VR-omgeving. Als bezoeker ‘loop’ je vanachter de computer door de hele showroom. Een ideale manier om online, samen met eindconsumenten of opdrachtgever, alle daglichtoplossingen te bekijken en vergelijken. Zo is het nog eenvoudiger om te adviseren welk product het beste past bij hun wensen en behoeften. Een daglichtadviseur van Velux kan hierbij telefonische begeleiding bieden.”

Naast de nieuwste daglichtoplossingen zijn in de virtuele showroom ook alle Velux-oplossingen te vinden die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat zoals warmtewerende buitenzonweringen die oververhitting van een woning tegengaan, verduisterende rolluiken en raamdecoratie voor een goede nachtrust en intelligente bedieningssystemen voor automatische natuurlijke ventilatie en energie-efficiënte koeling.

Het Velux Daglicht Advies Centrum kan op afspraak ook fysiek worden bezocht. “Een Velux daglichtadviseur voorziet vrijblijvend van een goed en passend advies, op basis van wensen en budget. Architecten, aannemers en projectontwikkelaars kunnen ook samen met hun opdrachtgever een bezoek brengen aan het Velux Daglicht Advies Centrum.”

https://www.velux.nl/showroom

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie