Home > Geen categorie > Textiles & More (T&M) wordt exclusief distributiepartner in Nederland voor Designflooring, het toonaangevende Europese vloermerk

Textiles & More (T&M) wordt exclusief distributiepartner in Nederland voor Designflooring, het toonaangevende Europese vloermerk

Delen

Textiles & More (T&M) wordt exclusief distributiepartner in Nederland voor Designflooring, het toonaangevende Europese vloermerk

Designflooring, de toonaangevende specialist in luxe vinylvloeren in Europa, kondigde onlangs de nieuwe samenwerking aan met Textiles & More (T&M) in Nederland voor de distributie van het volledige aanbod van Designflooring voor zowel de detailhandel als commerciële klanten.

Met deze samenwerking zal het aandeel van Designflooring in Nederland naar verwachting flink groeien.

Oprichting

Designflooring werd in 2004 opgericht en staat bekend om hun prachtige vloeren, geïnspireerd op natuurlijke materialen uit de hele wereld. T&M heeft al een succesvolle portfolio met gordijn-, meubelstoffen en vloerkleden. Tevens is T&M de projectdistributeur van het LVT merk “mFLOR”. Door deze expertise en geschiedenis hebben we gezamenlijk besloten om dit uit te breiden met de LVT-vloeren van DesignFlooring.

Designflooring en T&M maken hun gezamenlijke debuut tijdens de InCoDa 2023, die van 24 tot en met 26 september plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem.

Steve Curry, algemeen directeur van Designflooring: “We willen allebei groei op lange termijn realiseren in Nederland. Met onze gezamenlijke passie voor het leveren van de beste producten en diensten op de markt is deze samenwerking een veelbelovende stap voor Designflooring.

We willen allebei groei op lange termijn realiseren in Nederland

Het team van T&M heeft een sterke verbintenis met ons merk laten zien, en met hun expertise en professionalisme zijn zij een uitstekende keuze om onze producten op deze belangrijke markt te vertegenwoordigen.”

Bob Looijschelder, oprichter en directeur van Textiles & More (T&M): “Designflooring is een van de grootste merken in LVT en een in heel Europa gerenommeerde naam vanwege hun uitgebreide aanbod vloeren. We kijken ernaar uit om onze expertise met distributiekanalen en klanten te gebruiken om Designflooring bij nog meer winkels en commerciële klanten in Nederland onder de aandacht te brengen en het succes van Designflooring verder uit te bouwen.”

InCoDa

Iedereen die tijdens de InCoDa een bezoek aan stand D107 brengt, kan daar de nieuwe Gluedown- en Rigid Core-designs van de Van Gogh-collectie van Designflooring bekijken, inclusief een prachtig, speciaal gemaakt printtapijt schilderij met daarop De Sterrennacht van Vincent Van Gogh.

Met een ideale dikte van 3 mm en een slijtlaag van 0,55 mm biedt de Van Gogh-collectie tien gloednieuwe designs, waaronder steendesigns, een primeur voor deze collectie; bovendien zijn verschillende bestaande designs nu in meer soorten en afmetingen verkrijgbaar.

Vernieuwde collectie

Deze vernieuwde collectie van Designflooring is geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en door materialen van over de hele wereld. De Van Gogh-collectie biedt ongekende flexibiliteit voor het creëren van elegante interieurs op maat, die tegelijkertijd de gezondheid, het welzijn en een duurzame bebouwde omgeving ondersteunen.

De collectie omvat een breed aanbod eigentijdse hout- en steendesigns en kleuren, van koele grijstinten en neutrale kleuren tot warme tinten. Dat maakt de Van Gogh-collectie populair voor gebruik in verschillende toepassingen, zoals woningen, woon- en leefgemeenschappen en commerciële ruimtes, onder meer werkplekken, instellingen in het hoger onderwijs, winkels en horecagelegenheden.

Ga voor meer informatie naar textilesandmore.eu of designflooring.com/nl-nl/projectvloeren.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand