Home > Branche > Inofec neemt Visker Interieurbouw en Keukens over als verrijking op haar producten en diensten

Inofec neemt Visker Interieurbouw en Keukens over als verrijking op haar producten en diensten

Inofec koopt 100% van de aandelen van Visker Interieurbouw

Delen

Inofec koopt 100% van de aandelen van Visker Interieurbouw B.V. per 25 april 2023. Deze overname past perfect bij de strategie van Sucom en Inofec (onderdeel van Sucom B.V.) in het bijzonder. Los van juist de verschillende productportfolio’s lijken Visker en Inofec veel op elkaar: familiebedrijven met meer dan 30 jaar ervaring, betrouwbaar, kwalitatief goed, no-nonsense, eerlijk en plat georganiseerd.

Beide organisaties opereren in hetzelfde werkgebied met andere producten, diensten én klanten. Inofec verwacht veel synergiën te kunnen bereiken door het leveren van losse en vaste meubelen en ziet bovenal uitbreidingsmogelijkheden in de dienstverlening in de vorm van totaalinrichting (“total fit out”). De branches, die beide bedrijven bedienen, zijn: kantoren, onderwijs, overheid en zorg.

Thieu Visker: “Toen we in gesprek waren, voelde het goed om mijn bedrijf aan Inofec te verkopen. De stijl in de gesprekken over overdracht aan Inofec waren open, eerlijk en vooral duidelijk. Daar houd ik van!

Bert Bakkeren (Inofec/Sucom): ”Visker voldeed aan alle zoekprofielcriteria die wij hebben opgesteld voor onze zoektocht; een zogenaamde perfect huwelijk”.

een zogenaamde perfect huwelijk

Inofec B.V.

Inofec is een familiebedrijf met meer dan 37 jaar aan ervaring in het inrichten van bedrijven, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Bij ons staat vanaf de oprichting de klant centraal. Het geeft ons iedere dag weer een trots gevoel als we een klant volledig hebben ontzorgd, of het nu gaat om een complete projectinrichting of een webwinkel levering van een losse kast of stoel.

Inofec is opgericht in 1986 en gevestigd in Roosendaal. Daar werken meer dan 40 enthousiaste, gemotiveerde medewerkers dagelijks aan een hoge klanttevredenheid. We beschikken over een ruime showroom waar onze productlijnen, waaronder ook onze INOFEC huislijn, zijn opgesteld om een goed overzicht te bieden van al onze mogelijkheden. Dit gekoppeld aan de overige diensten, zoals terugname en wederverkoop gebruikte meubels via Inofec Duurzaam, volledige 3D werkplek ontwerp, uit voorraad en snel leverbaar, door eigen monteurs gemonteerd en geplaatst, maakt Inofec al voor veel bedrijven en instellingen een opvallend goede leverancier.

Sucom B.V.

Privé investeringsbedrijf dat meerdere bedrijven bezit welke in de interieurbranche opereren. Met de pay-off “ruimte voor groei” zijn ze geïnteresseerd in ondernemingen, die aanvullend zijn op de reeds aanwezige bedrijven in de holding.

Visker Interieurbouw B.V.

Al ruim 30 jaar houdt Visker Interieurbouw zich als interieurbouwer bezig met diverse bedrijfsmeubilair in alle soorten en maten met een team van meer dan 30 vakbekwame specialisten. Veel klanten hebben al kennisgemaakt met Visker Interieurbouw als een betrouwbare partner in de bouw. We onderscheiden ons door vroegtijdig mee te denken met de klant, architect en/of eindgebruiker.

We maken naast maatwerk meubilair ook keukens/pantry’s en fijn timmerwerk. Denk bij fijn timmerwerk aan trappen, trapbekleding, wandbekleding, podia, tribunes en raam- of deur dagkantafwerking.

Aannemers, bouwmanagementbureau ’s, architectenbureaus, projectinrichters en diverse andere bedrijven vinden ons veelvuldig, o.a. voor kantoren, onderwijs en zorg.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie