Roze kast bij Inofec

‘Coming Out Day’. Aanstaande donderdag, 11 oktober, is het wereldwijd ‘Kom-uit-de-Kast-dag’. Projectmeubelleverancier Inofec speelt hierop in door een limited edition knalroze archiefkast in het assortiment op te nemen. Door middel van een retweet-actie zal Inofec ook een knalroze archiefkast weggeven.

Inofec kantoormeubelen heeft het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. “Zo is binnen het bedrijf een gezonde mix van medewerkers naar leeftijd, geslacht, opleidingsniveau, geaardheid en levensbeschouwelijke opvattingen ontstaan. Door een knalroze archiefkast in het assortiment op te nemen, dragen we op een ludieke en sympathieke manier ons steentje bij aan de Nationale Kom-uit-de-Kast dag”, aldus een woordvoerder.

De roze kast is te winnen door mee te doen aan de retweet-actie op Twitter. “Wanneer je Inofec op Twitter volgt en het bericht deelt dat wordt getweet, maak je kans om deze knalroze kast te winnen. Een absolute must have voor iedereen die eens wat anders op zijn of kantoor wil dan zo’n saaie grijze archiefkast.”

www.inofec.nl