Home > Productnieuws > Zitmeubilair > Nieuwe Serie FAYE zowel te zien in Milaan als in Rotterdam 

Nieuwe Serie FAYE zowel te zien in Milaan als in Rotterdam 

nieuwe Faye te zien in Milaan en Rotterdam

Delen

Tijdens de Salone del Mobile in Milaan was bij KFF het nieuwe model Faye te zien. Tijdens Design District in Rotterdam (24 tot en met 26 mei) is deze nieuwe stoel ook te bewonderen. Huijser Meubel Agenturen is de tussenpersoon voor KFF in Nederland. Zo is de nieuwe Faye te zien in Milaan en Rotterdam!

Ontwerp

Voor de gestoffeerde stoel FAYE versmelt het ontwerpteam van KFF rechte lijnen, fijne rondingen en het spel van naden en lichte plooien tot een symbiose. De bovenste, stevig beklede rugleuning onderscheidt zich bewust zichtbaar van de stoelschaal. Met zijn fijn vervaardigde bekleding biedt de lichtgewicht stoel het beste comfort voor de rug, armen en schouders. Een stoel op maat voor de privékamer of het elegante object.

Kort na de beurs in Milaan (de KFF stand is bovenaan te zien) worden de meubelen weer ingepakt en door gebracht naar Rotterdam. “Tijdens Design District in Rotterdam doen we het dus nog een keertje dunnetjes over. De nieuw geïntroduceerde modellen van Faye Alsmede de D-Fine zullen terug te zien op onze stand. Voor onze gewaardeerde leden van de nieuwsbrief hebben we natuurlijk een link beschikbaar waarmee je gratis kaarten kunt scoren! Via deze link kom je op de pagina waar je je kunt registreren.”

Design District

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.
Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie