Home > Productnieuws > Android – een radiator door Daniel Libeskind, voor Antrax IT

Android – een radiator door Daniel Libeskind, voor Antrax IT

"Android", een radiator ontworpen door Daniel Libeskind

Delen

Maak kennis met “Android”, een radiator ontworpen door Daniel Libeskind voor Antrax IT. Het is een bijzonder mooie verwarming omdat hij is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en is gevouwen in allerlei hoeken en lijnen. Daardoor ontstaan er mooie schaduwen en lichteffecten die de unieke samenstelling van de verwarming benadrukken. Het is eigenlijk meer een kunstwerk dan een gewone verwarming en hij past heel goed in huizen, kantoren en zelfs hotels.

Je kunt de Android-verwarming zowel horizontaal als verticaal installeren en er is ook een meer geavanceerde versie genaamd “Android IQ”. Deze versie heeft een schuin afgesneden bovenkant waardoor het ontwerp nog mooier wordt. Beide versies kunnen worden uitgerust met een speciale handdoekrek van staal, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de badkamer. De vorm van het rek sluit aan bij de vorm van de verwarming, waardoor het nog mooier wordt. De verwarming is verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren.

Over Antrax IT

Antrax IT heeft op beslissende wijze bijgedragen aan de evolutie van de ontwerpradiator, dankzij zijn vermogen om een alledaags object opnieuw te interpreteren, vaak verborgen voor het oog, en het om te vormen tot een creatief element van eigentijds meubilair, dat technologie en esthetische vormgeving op vaardige wijze combineert.

Voor Antrax IT wordt de radiator zo een echt ontwerpobject, een onderscheidend kenmerk van de interieurarchitectuur dat niet alleen zijn primaire functie van het verspreiden van warmte vervult, maar ook zijn omgeving verbetert, gevoelens van welzijn overbrengt en de stijl, smaak en persoonlijkheid weerspiegelt van degenen die het kiezen. Het zorgvuldig en attent selecteren van een radiator wordt daarmee even belangrijk als het kiezen van meubels en inrichting.

Over Daniel Libeskind

Daniel Libeskind is een internationaal bekende architect en stedenbouwkundige. Hij heeft de bijzondere vaardigheid om in zijn ontwerpen de culturele geschiedenis van een plek te laten terugkomen. Zijn ontwerpen zijn gebaseerd op zijn diepe interesse in muziek, filosofie, literatuur en poëzie. Mr. Libeskind streeft naar architectuur die resoneert, uniek is en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zijn ontwerpen zijn daardoor niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch en milieuvriendelijk.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie