Design District succesvol

Vorige week vond in Rotterdam de beurs Design District plaats. de beurs, die van 7 tot en met 9 juni gehouden werd, verliep uitstekend. de organisatie spreekt van een ‘waanzinnige’ editie.

In totaal wisten volgens de organisatie bijna 7.000 bezoekers de Van Nelle Fabriek te vinden. “Deze fantastische bezoekersaantallen hebben we natuurlijk niet alleen naar de Van Nelle Fabriek getrokken. We zijn alle deelnemers die hebben bijgedragen in de promotie van Design District erg dankbaar.”

De beste stand was deze editie van DUM. “Zij zetten een doeltreffende totaal-presentatie neer waarin kleur, vorm en verhaal als vanzelf tot één geheel samenkomen”, aldus de jury. “We zien een voorbeeld van een stand die precies gaat, waarover de stand moet gaan! De kernwaarden van product, merk en kwaliteiten komen bij elkaar. Fris, jong, vrolijk en zo min mogelijk ruis.”

De District Award ging dit jaar naar het Italiaanse Tubes radiatori voor hun radiator Rift, ontworpen door Ludovia en Roberto Palomba met Matteo Fiorini.

In de komende editie van Inside Information volgt een uitgebreid verslag over het evenement.

www.designdistrict.nl