Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Brussels Commerce Design Awards 2023

Brussels Commerce Design Awards 2023

Delen

Commerce Design Awards 2023 – Schrijf je in!
Het is tijd voor de 11e Commerce Design Award!

Heb je al gehoord van de coolste interieur wedstrijd tussen de mooist ingerichte bedrijven van Brussel? Brussel Design September is op zoek naar alle winkels met een unieke identiteit, ontworpen door een opkomende of gevestigde architect of ontwerper!
Wil je er deel van uitmaken? Mis deze kans niet en schrijf je in!

Deadline 2 mei 2023!

Elk jaar brengt Brussels Design September een honderdtal Belgische en internationale ontwerpers samen met designliefhebbers en/of -kenners.

Dit festival nodigt het grote publiek uit om nieuwe facetten van design te ontdekken (Arts&Crafts, juwelen, keramiek, textielkunst, Fablabs, Upcycling,…) doorheen het creatieve denkproces van de exposanten.

Onder de vele evenementen die worden aangeboden, kunnen bezoekers kiezen voor tentoonstellingen, open ateliers, happenings, conferenties, ontmoetingen en workshops die een verrijkende uitwisseling van kennis en gevoeligheden stimuleren.

Van traditie tot moderniteit, Brussels Design September 2023 viert de kracht van design om onze wereld te inspireren, uit te dagen en te transformeren. ArtNouveau staat dit jaar centraal en we onderzoeken de blijvende erfenis en invloed ervan op hedendaags design.

 

Brussels Design September heeft het genoegen de oproep voor inzendingen voor de Commerce Design Awards 2023 aan te kondigen. Al een decennium lang hebben we het voorrecht ingenieuze, creatieve, innovatieve en originele commerciële ruimtes te ontdekken. We zijn verheugd om het beste van commercieel design in Brussel te presenteren en kunnen niet wachten om de voorgestelde projecten dit jaar te zien!Als u de afgelopen drie jaar een bedrijf in Brussel hebt ontworpen of opnieuw hebt ontworpen in samenwerking met een designprofessional, raden we u aan deel te nemen aan de wedstrijd. Alle soorten bedrijven zijn welkom, ongeacht hun sector.

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie