Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuwe propositie voor Nice Price Office, welkom BUUR

,

Nieuwe propositie voor Nice Price Office, welkom BUUR

Delen

Nice Price Office heet vanaf 9 maart BUUR. Samen met de vernieuwde uitstraling gaat deze nieuwe naam zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf. Op deze manier sluit de naam weer aan bij het merk dat we zijn. Zodat we ons verhaal écht goed naar buiten toe kunnen vertellen. Beter, sneller én duurzamer.

Binnen 10 werkdagen geleverd

BUUR produceert duurzame kantoormeubelen lokaal in Nederland, in de buurt dus. Immers is een goede buur beter dan een verre fabrikant, en een goede buur is wat wij voor onze partners en eindgebruikers willen zijn. De gehele collectie kan binnen 10 werkdagen worden geleverd en is te bestellen via een betrouwbaar dealernetwerk.

Dat is anders, dat is BUUR

BUUR staat voor lokaal Nederlands vakmanschap, zonder concessies te doen op duurzaamheid, gemak en leversnelheid. Als bedrijf kiezen we niet voor de meest winstgevende of de gemakkelijkste weg, maar voor de juiste. De meest eerlijke. Zowel binnen als buiten onze afzetmarkt. Zo zijn we ook nauw betrokken bij verschillende lokale en nationale maatschappelijke initiatieven. Iedereen mag komen kijken om te zien dat we ook echt doen wat we zeggen.

Onderdeel van de Fair Furniture Group

BUUR blijft onveranderd onderdeel van de Fair Furniture Group. Een groep producenten in kantoor- en schoolmeubilair met fabrieken in Emmen, Hoogeveen, Wijchen en Breda. Dit is waarom we ‘’a fair furniture company’’ in het logo hebben staan. De bedrijven binnen de Fair Furniture Group werken al jaren toe naar een positie als koploper met betrekking tot  het produceren van schone, duurzame en circulaire producten.

Nice Price Office heet vanaf 9 maart BUUR

Bekijk de geheel vernieuwde website en collectie op www.buurmeubelen.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie