Home > Productnieuws > Verlichting > Wever & Ducré komt met nieuwe catalogus

Wever & Ducré komt met nieuwe catalogus

Wever & Ducré nieuwe catalogus

Delen

Wever & Ducré staat voor trendy verlichting die er niet alleen goed uitziet, maar ook met innerlijke waarden scoort. De state-of-the-art ledverlichting vind je zowel in een klein dakappartement als in de hipste club van de stad. Omdat ze compact zijn ontworpen, zuinig zijn en meer levenskwaliteit bieden. En net dàt is wat ook het team van Wever & Ducré wilt. Door wie zijn ze ze geïnspireert? Door mensen zoals jij, die de fascinatie voor mooie dingen deelt en die net zoveel waarde hecht aan edel design als aan een hoogwaardige afwerking.

Nieuwe Catalogus!

Wever & Ducré’s nieuwe ontwerpen zijn om verliefd op te worden. Met een paar muisklikken kan je ze zelfs naar jouw persoonlijke wensen aanpassen. Laad eenvoudig video’s of configurators met een QR-code op het display en ga aan de slag. Wil je het nog harmonischer? Laat dan je hele project schitteren in één stijl met onze productfamilies. Dus download je catalogus en start je ontdekkingstocht.

Download hier je catalogus, of bezoek de website.  

Over Wever & Ducré

Elk verhaal heeft een begin. Dat van Wever & Ducré begint in de vroege jaren ‘80, wanneer een handvol jonge Belgen besloot om een verlichtingsbedrijf op te richten. Zo gezegd, zo gedaan. Maar hoe moest dit bedrijf nu gaan heten? Omdat België meerdere officiële talen – o.a. Nederlands en Frans – heeft en de oprichters van het bedrijf voor geen van beiden wilden kiezen, bleef er slechts een mogelijkheid over: de naam moest fonetisch in beide landsgedeelten vertrouwd klinken. Tijdens de levendige discussie kregen de jonge ondernemers bij toeval een document in handen dat een bepalende rol zou spelen in de geschiedenis van het bedrijf: een leidraad die in vijf punten aangeeft, hoe men succesvol kan zijn in het leven – door hard werken (WErklust), vertrouwen (VERtrouwen), enthousiasme (ENthousiasme), gecombineerd met moed (DUrf) en de nodige dosis creativiteit (CREativiteit). Dat is de basis en Wever & Ducré’s bedrijfsfilosofie.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie