Home > Branche > Nieuws > Design Post Amsterdam talk: Imaginary Worlds

,

Design Post Amsterdam talk: Imaginary Worlds

Design Post Amsterdam talk: Imaginary Worlds

Delen

Volgende week donderdag, 9 maart, hebben we de volgende DPA talk #25 met als thema Imaginary Worlds.

Op welke manieren kun je als (interieur)ontwerper een alternatieve realiteit creëren? Welke technieken zijn daarbij voor handen? Wat zijn de grenzen aan deze fantasiewereld?  Esther Stam | Studio Modijefsky en Adam en Shali Kelly | Visual Citizens (Engelstalig) schuiven aan om ons mee te nemen in de creatieve interieur wereld.

De inloop is vanaf 17:00 en van 17.30 tot 18.40 uur zullen bovenstaande sprekers het woord nemen om jou mee te nemen in het thema Imaginary worlds. Ook is dit de uitgelezen kans om onze merken, architecten, designers en interieurprofessionals te ontmoeten. Onder het genot van een hapje (we serveren deze avond naast hapjes ook een buffet met verschillende soorten pasta/salade) en een drankje is hier uitgebreid tijd voor.

Wij nodigen je van harte uit in onze showroom in Design Post Amsterdam met uitzicht op de Entrepothaven.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie