Home > Ontwerp > Motel a Miio x Ju Schnee limited edition collectie met kleurrijke vazen en kandelaars

,

Motel a Miio x Ju Schnee limited edition collectie met kleurrijke vazen en kandelaars

Delen

Na een zeer succesvolle eerste samenwerking lanceert het Duitse keramiek merk Motel a Miio opnieuw een limited edition collectie met de Berlijnse kunstenares en illustrator Ju Schnee. Het resultaat zijn moderne, kleurrijke vazen en kandelaars die een blikvanger zijn in elk interieur. Haar dynamische sculpturen, felle kleuren en abstracte vormen zijn een perfecte match met Motel a Miio, die bekendstaan om hun handgemaakte en vrolijkmakende keramiek.

Nieuwe kleuren en maten

Fantasierijk, uitgesproken en vol energie – welkom in de technicolor wereld van Ju Schnee! Na het succes van hun eerste samenwerking in 2021, kwamen het merk en de kunstenares weer samen voor een minimalistische, excentrieke en tegelijkertijd elegante limited edition collectie. De nieuwe Motel a Miio x Ju Schnee collectie bestaat net als vorige keer uit vazen en kandelaars, nu in nieuwe kleuren en maten. Zo is er de grote vaas in een subtiel lichtblauw met een vleugje mint maar ook het midi-model in donkergroen, helder lavendel, pastel roze en geel. Ook zijn er de gebogen kandelaars in knaloranje, een delicaat lila en subtiel pastel roze. De items in de collectie zijn met de hand geverfd en geglazuurd in Portugal.

Meer over Ju Schnee

Ju’s werk varieert van digitale illustratie en motion design tot levensechte 3D-installaties en muurschilderingen. De Berlijnse kunstenaar met roots in Wenen werkt altijd op een abstracte manier en combineert haar typische vormen met verschillende media – zoals nu met keramiek. “Ik ben verliefd op vormen, kleuren en texturen. Daarom werk ik vooral met abstracte en levende elementen. Of het nu gaat om een animatie, een muurschildering of een installatie: ik laat mijn vormen vloeien in al mijn werken. “Wat mij betreft is het magisch om een verhaal te kunnen vertellen alleen met abstracte elementen en speciale texturen. Maar het belangrijkste is dat mijn werk mensen blij moet maken. Anders is mijn werk betekenisloos”, aldus de kunstenares.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De limited edition Motel a Miio x Ju Schnee collectie is net gelanceerd en is zowel in de twee winkels in Amsterdam en Utrecht als online verkrijgbaar. Wees er snel bij, want van beide zijn maar een beperkte oplage geproduceerd.

– Vaas M | Afmeting: H 23 cm | B 16 cm | L 27 cm (ø 7,5 cm) | Prijs: €125
– Vaas L | Afmeting: H 42 cm | B 28 cm | L 47 cm (ø 13,5 cm) | Prijs: €235
– Kandelaar | Afmeting: H 11 cm | Breedte 6 cm | L 16 cm (ø 2,3 cm) | Prijs: €65

Meer over Motel a Miio

Motel a Miio wil unieke keramiek toegankelijk maken voor iedereen die houdt van de mooie dingen in het leven. Het familiebedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid maar blijft desondanks trouw aan bepaalde principes: de goederen worden in Portugal op een eerlijke en milieuvriendelijke manier geproduceerd en de ontwerpen zijn met de hand uitgezocht en met de hand geschilderd. Het resultaat zijn unieke stukken om verliefd op te worden. Motel a Miio werd opgericht door twee creatieve geesten: art director Anna von Hellberg en illustrator en grafisch ontwerper Laura Castien. Na vele jaren in het buitenland vestigden beiden zich in hun thuisstad München. Hun inspiratie halen ze uit hun vele reizen en dan met name uit Portugal, met haar rijke en kleurrijke keramiek traditie.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand