Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > ‘Spring is coming’ – Outdoor designs by Bolia

,

‘Spring is coming’ – Outdoor designs by Bolia

Delen

Binnenkort maakt de kou plaats voor milde temperaturen en verschijnen er blauwe lenteluchten. De natuur komt weer tot leven, daarom presenteert Bolia buitenmeubilair voor rustige, uitnodigende buitenruimtes. De Orlando Outdoor bank, de Como Outdoor salontafel, de Track Outdoor tafel en de Seed Outdoor stoel – allemaal ontworpen met het oog op vorm, functie en duurzaamheid.

 

Het warme weer komt terug en brengt hernieuwde energie, vertrouwde geluiden en geuren. Ze nodigen uit tot het maken van nieuwe, mooie herinneringen onder de zon. De Bolia Outdoor Collection is een uitnodiging van de natuur om te genieten van een lenteseizoen vol optimisme en positieve perspectieven. Om een uitnodigend buitenverblijf te creëren, biedt het Deense merk een selectie stoelen en tafels die zijn ontworpen voor het buitenleven. Hun elegante en moderne silhouet is ontworpen met materialen van de hoogste kwaliteit voor een uitstekende weerstand tegen wind, weer en UV.

Sofa Orlando Outdoor O2

De modulaire sofa Orlando Outdoor O2 werd aanvankelijk ontworpen voor gebruik binnenshuis en wordt in 2020 gelanceerd in een buitenversie. Hij is ideaal om in alle comfort te genieten van gezellige avonden of rustige momenten. Ontwerpers Glismand & Rüdiger hebben een systeem van modules bedacht waarmee banken van alle afmetingen in donkergrijs, lichtgrijs en beige kunnen worden gecreëerd voor alle soorten buitenruimtes.

De salontafel Como Outdoor

De salontafel Como Outdoor is eenvoudig maar geraffineerd. Hij is ontworpen met dezelfde elegante strakheid als het oorspronkelijke model voor binnen. Het blad is gemaakt van getrild beton in een zandkleur of donkergrijs in matte afwerking. Zijn materialen en lijnen passen perfect in een natuurlijke en moderne omgeving.

De Track tafel

De Track tafel is ideaal voor lunches onder de zon en creëert met zijn minimalistische lijnen een luxueuze eethoek. Op een terras of bij het zwembad, dit Studio Nooi stuk heeft een getrild betonnen tafelblad dat binnenkort in een FSC® gecertificeerde teak versie komt voor een andere, meer warme expressie.

De moderne designtaal van de Seed stoelen gaat perfect samen met de lijnen van de Track tafel. Het zijn veelzijdige serie buitenstoelen, ontworpen door de Deense studio Hans Thyge & Co. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies – met of zonder armleuningen, kiezelgrijs of zwart – die naar wens kunnen worden gecombineerd. De gegoten zitting, ontworpen met uitzonderlijk comfort, is gemaakt van gerecycled plastic. UV- en weerbestendig, de Seed stoelen zijn ideaal voor buitengebruik.

Nieuwe release

Bolia is ook verheugd om de komende release van de nieuwe Track Outdoor bank aan te kondigen. De bank, met hetzelfde minimalistische ontwerp als de gelijknamige tafel, zal beschikbaar zijn als onderdeel van de SS23 collectie die in maart wordt gelanceerd. Het zal de groeiende outdoorcollectie van het merk aanvullen.

Over Bolia

Bolia.com is een Deens designbedrijf met 78 winkels in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Luxemburg en online winkels in 30 landen in Europa. Bolia werkt ook samen met meer dan 600 dealers in meer dan 50 landen over de hele wereld.
Het Bolia design collectief bestaat uit meer dan 60 internationale ontwerpers. Deze ontwerpers delen een passie voor duurzame oplossingen en New Scandinavian Design. In nauwe samenwerking worden jaarlijks twee collecties gevormd; altijd met de steeds veranderende Scandinavische natuur als uitgangspunt. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt naar de specifieke behoeften en wensen van de klant.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie