Home > Branche > Nieuws > Luxaflex® maakt ‘Outdoor Dealer van het Jaar’ bekend

,

Luxaflex® maakt ‘Outdoor Dealer van het Jaar’ bekend

Delen

Hardinxveld-Giessendam, 19 januari 2023 – Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, kiest traditiegetrouw de ‘Dealers van het Jaar’. Deze titel wordt gegeven aan dealers die uitblinken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex® Outdoor. Tijdens de jaarlijkse Luxaflex® Outdoor Gallery dealerdag op 13 januari is Oudshoorn & Van Egmond bekroond tot Dealer van het Jaar.

Voor de tweede keer in de prijzen

Een bijzondere prestatie, want deze Luxaflex® dealer viel in 2015 ook al in de prijzen. De jury, bestaande uit Luxaflex® werknemers uit diverse disciplines, geeft daarover de volgende toelichting: “Ook in economisch lastige tijden zijn zij koersvast en op eigen wijze doorgegaan, wat een prachtige omzet in Luxaflex® Outdoor producten heeft opgeleverd. We waarderen de constructief kritische feedback die we van zowel Cees van Egmond, Arie van der Zwan en hun medewerkers krijgen en we hopen nog jaren op deze wijze te mogen samenwerken. Oudshoorn & Van Egmond is in hun regio en ook daarbuiten al zestig jaar een local hero, waar technische vakkennis wordt gekoppeld aan een goed gevoel voor innovatie, noviteiten en styling. Daardoor wordt niet alleen de technisch-functionele, maar ook decoratieve kant van deze productgroep goed belicht.”

Oudshoorn & Van Egmond is een betrouwbare en ervaren leverancier van Luxaflex® producten met een veelzijdig aanbod op het gebied van raamdecoratie. Aan zowel zakelijke als particuliere klanten biedt men een totaalproduct op maat inclusief montage, reparatie en onderhoud. Deze vakmensen helpen graag met het maken van de juiste keuze in één van de showrooms in Katwijk of Zoeterwoude Rijndijk of bij de consument aan huis.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand