Home > Overig nieuws > Certificaten voor ISO Groep

Certificaten voor ISO Groep

Delen

ISO Groep, actief op het gebied van kantoordigitalisering en gespecialiseerd in IT, printers en telefonie, heeft onlangs het ISO 27001 en NEN 7510 certificaat ontvangen. ISO Groep voldoet hiermee aan de hoge standaarden die deze certificeringen stellen aan het managementinformatiesysteem.

De visie van ISO Groep is dat iedere organisatie zorgeloos moet kunnen werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Beide certificeringen sluiten naadloos aan op deze visie en laten zien dat ISO Groep klant- en werknemersinformatie effectief beschermt en haar interne processen op orde heeft. Speciaal voor de vele apotheken en zorginstellingen die klant zijn, behaalde ISO Groep ook het NEN 7510 certificaat; de informatiebeveiligingsnorm speciaal voor de zorgsector.

“Wij zien informatiebeveiliging als voorwaarde voor het garanderen van een zorgeloos werkproces. Als dienstverlener hebben wij een grote verantwoordelijkheid om informatie en data van onze klanten veilig te verwerken en te beschermen”, aldus directeur Kees Thoutenhoofd. “Het werk moet altijd doorgaan, dat gunnen we ieder bedrijf en iedere zorginstelling. Informatiebeveiliging staat altijd hoog op onze agenda. We zijn er trots op dat we met deze ISO 27001 en NEN 7510 certificering onze informatiebeveiliging en processen naar een nog hoger niveau hebben weten te tillen. Dit is in lijn met onze passie om bij elke klant de hoogste kwaliteit te leveren en met onze ambitie om ook grotere organisaties, die deze certificering als voorwaarde stellen, van dienst te kunnen zijn.”

De certificaten zijn uitgegeven door certificeringsinstantie DigiTrust.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand