Home > Productnieuws > Verlichting > Regiolux opent Nederlandse vestiging

Regiolux opent Nederlandse vestiging

Delen

Verlichtingsfabrikant Regiolux, gevestigd in Königsberg/Beieren, heeft op 3 oktober 2022 een vestiging in Nederland geopend. Het is een 100 procent dochteronderneming, gevestigd in Woerden. Met het nieuw opgerichte Regiolux Nederland BV investeert de Duitse verlichtingsspecialist in zijn Nederlandse klantrelaties.

Het doel van Regiolux is om de ontwikkelingen op de Nederlandse markt actief te stimuleren en om over de gehele linie te zorgen voor een competente en professionele omgeving dichtbij de klant. Versterking van het merk Regiolux in het algemeen, intensief persoonlijk contact met gespecialiseerde partners uit de industrie en handel en concentratie op de projectbusiness staan daarbij centraal. Vanaf nu zijn er drie medewerkers met deze taak belast: Rogier van Klingeren (sales director), Robin Pul (sales manager) en Daniel Scheele (lichtplanning).

Rogier van Klingeren is verantwoordelijk voor het bestuur van de nieuwe vestiging. Als jarenlange branchespecialist kent hij de uitdagingen en wensen van zijn klantgroepen. De 46-jarige specialist werkte sinds 2006, samen met zijn vader Eric, met succes als industrieel vertegenwoordiger voor Regiolux. De basis voor deze lange vertrouwde samenwerking werd door Eric van Klingeren al in de jaren ’70 gelegd, toen nog als medewerker van een industrieel agentschap. De oprichting van een vestiging is dan ook een teken van groeiende stabiliteit over generaties.

Rogier van Klingeren en zijn team kijken er naar uit om de groeikoers van Regiolux verder te ontwikkelen en willen in de toekomst ook evenementen en functies aanbieden: “Zo kunnen we onze bestaande klantenkring individueler en persoonlijker bedienen dan voorheen, actiever cultiveren, verder uitbouwen en ons vooral als competente partner voor complete verlichtingsoplossingen positioneren – met eersteklas producten die precies zijn afgestemd op de behoeften van de markt in ons land.”

Regiolux ontwikkelt sinds 1952 hoogwaardige armaturen voor openbare en commerciële voorzieningen zoals sportaccommodaties, scholen, cleanrooms, bedrijfshallen, kantoren en kantoortuinen. Het portfolio rond de energie-efficiënte LED-techniek omvat talrijke uitvoeringen van pendelarmaturen, opbouw- en inbouw-plafondarmaturen, vloer- en wandarmaturen, downlights, spots en stroomrails, snelmontage-lichtlijnssystemen en losse componenten. Regiolux telt momenteel 260 medewerkers, evenals 30 medewerkers bij dochteronderneming Lichtwerk en 20 medewerkers bij Regiolux Logistik.

Foto: Jorie Voskamp Fotografie

 

 

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand