Home > Branche > Vacature > Nieuwe VMRG-directeur

,

Nieuwe VMRG-directeur

Delen

De VMRG, de brancheorganisatie voor de metalen gevelbouw, is blij met de komst van Henk Zoontjens als nieuwe directeur.

Zoontjens is voor velen geen onbekende omdat hij al eerder bij de VMRG werkzaam was en jarenlang verschillende functies bij diverse bedrijven in de gevelbranche bekleedde. Per 1 oktober is hij vanuit zijn nieuwe rol bij de VMRG in dienst.

Zoontjens: “Het is voor mij een eer om in deze nieuwe rol iets te kunnen betekenen voor de gehele gevelbranche. Als gevelbouwsector staan we aan de vooravond van grote uitdagingen en veranderingen; uitdagingen ten gevolge van de huidige marktsituatie met prijsstijgingen, grondstoftekorten, levertijden en personeelstekorten. Daarnaast vragen veranderingen in technologie en wetenschap, verdergaande digitalisering, circulaire economie, wijzigende wet- en regelgeving en de veranderende verhoudingen in de markt ook om continu te blijven ontwikkelen. Kortom: er komt heel veel op ons af en ik kijk er naar uit om samen met het geweldige VMRG-team aan de slag te gaan.”

Nadat Bert Lieverse in 2017 met pensioen ging – na een dienstverband van 20 jaar bij de brancheorganisatie – waren Bram Entrop (2017-2018) en Hans Zwanenburg (1 september 2018-2022) directeur van de VMRG.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie