Home > Branche > Nieuws > Ucility en Argentum worden samen Argility

,

Ucility en Argentum worden samen Argility

Delen

De facilitaire specialisten Ucility en Argentum integreren hun dienstverlening. De ondernemingen gaan samen verder onder een nieuwe naam: Argility, gevestigd in Wageningen.

Het samengaan van Ucility en Argentum is ingegeven door de gezamenlijke wens om de slagkracht in facilitaire dienstverlening verder te versterken. Beide bedrijven hebben een respectabel track-record in de facilitaire dienstverlening. Projectmanagement van herhuisvestingsprojecten is de verbindende factor tussen beide organisaties.

Er zijn ook gebieden waarop de bedrijven elkaar aanvullen. Als onderdeel van de Ahead Group heeft Ucility een directe link met verhuizen (Abbink | UTS) en logistiek (Djinny Logistiek). Argentum richt zich naast projectmanagement op huisvestingsadvies en het blijvend verbeteren van facilitaire services binnen de keten.

Door de bundeling van kennis, kunde en ervaring is Argility in staat om projecten en programma’s in zijn geheel te (bege)leiden. Denk hierbij onder andere aan advies & consultancy, project- en verandermanagement, implementatie en nazorg & borging.
Argility beperkt zich niet tot huisvestingsprogramma’s, maar kijkt breed naar facilitaire vraagstukken in de organisatie. De nieuwe onderneming wil daarmee nog beter inspelen op de wensen van klanten.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie