Home > Ontwerp > Akoestiek > Triplaco Print Acoustics neemt deel aan Architect@work Rotterdam

,

Triplaco Print Acoustics neemt deel aan Architect@work Rotterdam

Delen

Vijf vragen aan Kristoff Ver Eecke, directeur van Print Acoustics in het Belgische Harelbeke. Dit naar aanleiding van de deelname van Print Acoustics aan Architect@Work in Rotterdam op 14 en 15 september 2022.

Waarom doet Print Acoustics mee aan de beurs Architect@Work?
“Wij willen de designers en architecten kennis laten maken met onze mogelijkheden om de ruimte-akoestiek in een gebouw beheersbaar te maken. In onze stand kan men ook ervaren wat ruimte-akoestiek precies inhoudt.”

Met welk product of welke producten?”
“Onze Bicoustics panelen hebben een stijve dragerplaat van minimaal 50 procent gerecycled PET waarop, afhankelijk van het type, een afwerking gelijmd wordt. Deze afwerking kan bestaan uit massief hout, textiel-HPL of fineer. Met deze ruime keuze kan de architect of designer zich echt onderscheiden in Design.”

Wat zijn de verwachtingen van de beurs?”
“Wij hopen veel vakmensen te inspireren met onze architectonische oplossingen voor ruimte-akoestiek en dat het enthousiasme van onze bezoekers net zo groot is als tijdens de vorige edities.”

Wat is het belang van de Nederlandse markt voor Print Acoustics ?
“Al onze producten worden in onze eigen fabriek te Harelbeke (België) geproduceerd, dus is de ambitie dat Nederland voor ons een thuismarkt wordt net als België. Akoestische oplossingen moeten begeleid worden van ontwerp tot oplevering en daarom heeft Print Acoustics in 2021 een project sales Nederland aangetrokken  om deze service te kunnen bieden: Dré de Bruijn. Daarnaast zijn we begonnen om onze naamsbekendheid en producten in Nederland te promoten bij architecten en interieurbouwers. We hebben al enkele mooie projecten mogen leveren.”

Welke projecten in Nederland zijn zoal interessant?
“Stadskantoor Tilburg, Janson Bridging Hank en Dialyse-afdeling Venlo zijn enkele voorbeelden van projecten in Nederland.”

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie