Home > Branche > Nieuws > ErgoDirect gaat samen met BakkerElkhuizen

,

ErgoDirect gaat samen met BakkerElkhuizen

Delen

In het verleden acteerde Office Athletes BV onder twee handelsnamen, BakkerElkhuizen en ErgoDirect. Vanwege transparantie en duidelijkheid is besloten vanaf nu één naam te voeren: BakkerElkhuizen.

ErgoDirect heeft de afgelopen 22 jaar met veel bedrijven en organisaties een samenwerking opgebouwd op basis van het portfolio van BakkerElkhuizen. De aangeboden BakkerElkhuizen oplossingen (hard- en software) werden veelal gecombineerd met andere producten die het bedrijf voert. Op basis van kennis en onderzoek creëert BakkerElkhuizen al ruim 25 jaar oplossingen voor de werkplek.

Door ErgoDirect en BakkerElkhuizen samen te voegen ontstaat één merk, met meer bekendheid. Dat is althans het doel van de samenvoeging, die kracht wordt bijgezet met de lancering van een nieuwe website.

www.bakkerelkhuizen.nl

Foto: Mohamed Hassan

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie