Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Drie interieurbeurzen in juni

,

Drie interieurbeurzen in juni

Delen

Het zal u niet zijn ontgaan: veel beurzen en evenementen uit het eerste kwartaal van dit jaar zijn doorgeschoven naar een latere datum. Zo kan het gebeuren dat (vrijwel) tegelijkertijd de beurzen Design District (8, 9 en 10 juni), Facilitair (eveneens 8, 9 en 10 juni) en Salone del Mobile in Milaan (7 tot en met 12 juni) plaatsvinden. Een beetje ongelukkige planning, om het mild uit te drukken.

De zestigste Salone stond oorspronkelijk ingepland van 5 tot en met 10 april. Mario Porro, president van de Salone del Mobile: “Het uitstel biedt deelnemers, bezoekers, pers en de hele internationale meubel- en design-community de gelegenheid om het evenement op een optimale wijze te ervaren. Een veilig te bezoeken evenement dat de belofte draagt van innovaties. De focus ligt op duurzaamheid en zal een staalkaart bieden van de voortgang die de creatieve branche, ontwerpers en bedrijven op dit vlak hebben gemaakt. Verplaatsing van het evenement naar juni verzekert een sterke presentatie van buitenlandse deelnemers en professionals, wat altijd één van de sterke punten van de Salone is geweest. Het biedt tegelijkertijd meer en een betere voorbereidingstijd aan de deelnemers. Het verlangen naar de Salone neemt toe. Daarom werken we met z’n allen aan een evenement dat iedereen de kans biedt om een unieke, concrete en spannende ervaring op te doen. We zien ernaar uit.”

Wij ook, maar we kunnen maar op één plek tegelijk zijn.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie