, ,

Design District 2022

Delen

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het vakevenement Design District. Dit jaar is de beurs eindelijk weer op de gebruikelijk dagen in het voorjaar: woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 juni staat de Van Nelle fabriek in Rotterdam in het teken van 150 presentaties met high end interieur design.

Bezoekers kunnen er ontwerpen vinden voor kantoor-, woning- en projectinrichting. “Drie dagen met zoveel noviteiten onder één dak van een iconisch gebouw, dat mag je niet missen”, aldus de beursorganisatie.

Voordelig naar de beurs? Klik hier, laat je gegevens achter en ontvang een persoonlijk en gratis toegangsticket.

Naast gevestigde merken staan er ook zelfstandig ontwerpers. Elke dag zijn er lezingen. Kijk voor meer informatie op www.designdistrict.nl.

Inside Information verzorgt ook dit jaar de officiële beurskrant. Deze glossy krant bevat niet alleen uitgebreid beursnieuws en praktische informatie, maar ook de laatste marktontwikkelingen, projectbeschrijvingen en achtergrondreportages.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie