Home > Branche > Nieuws > Flanders Flooring Days

,

Flanders Flooring Days

Delen

West-Vlaamse fabrikanten van vloerbedekking slaan de handen ineen: van 2 tot 5 mei 2022 vindt de eerste editie van Flanders Flooring Days plaats. Hierbij stellen tien fabrikanten van vloerbedekking simultaan hun deuren open voor aankopers en retailers uit de hele wereld.

De initiatiefnemers van het event vertegenwoordigen een belangrijk deel van de producenten van kwalitatieve vloerbekleding. Associated Weavers, Balta, Beaulieu International Group, Coretec Floors, ITC, IVC Group, Lano Carpet Solutions, Modulyss, Ragolle en Unilin Flooring stellen gelijktijdig hun showrooms en productiefaciliteiten open voor een internationaal professioneel publiek.

De deelnemende fabrikanten zijn gevestigd in een beperkte geografische regio, op korte afstand van elkaar. Kortrijk Xpo speelt een verbindende rol in het gegeven, met haar uitgebreide ervaring in de internationale beurswereld.
Bezoekers kunnen op afspraak in de verschillende showrooms terecht om uitgebreid kennis te maken met de mensen achter de producten.

De deelnemende bedrijven geven een inkijk in de nieuwste materialen, toepassingen, decoren en productietechnieken. Via presentaties en individuele contacten worden de professionele aankopers op de hoogte gebracht van de laatste trends en innovaties in de sector om aan de steeds hogere verwachtingen van hun klanten te kunnen voldoen.

Flanders Flooring Days drijft niet enkel op vloerbedekking, maar speelt ook in op het bredere kwaliteitsimago van de regio, met name op het vlak van cultuur, erfgoed, gastronomie en hospitality. Tal van vermaarde restaurants, musea en hotels in de regio kunnen de totaalbeleving voor de bezoekers versterken. Deze aangename randaspecten zullen eveneens aan bod komen tijdens de gemeenschappelijke Flanders Flooring Gala Night in Kortrijk Xpo.

www.flandersflooringdays.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie