Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Huijser Meubel Agenturen agent voor Cuero Design

,

Huijser Meubel Agenturen agent voor Cuero Design

Delen

Huijser Meubel Agenturen (HMA) is vanaf april 2022 agent in Nederland voor Cuero Design. De Butterfly Chair is één van de meest iconische ontwerpen ter wereld, Cuero
Design heeft meer dan 20 jaar besteed aan het perfectioneren van de
vlinderstoel.

De veranderingen hebben geleid tot een vlinderstoel, die een extra groot zitvolume heeft,
waardoor hij uiterst comfortabel is. Het origineel was nogal oncomfortabel om in te zitten. Dit was een uitdaging voor de Zweedse ondernemer en ontwerper Lars Kjeerstadius. Hij verbeterde de stoel door het zitvolume 30 procent groter te maken dan het origineel. Bovendien deed Kjeerstadius aanpassingen aan de radius van de hoes, om het comfort verder te verbeteren.

De vlinderstoel is niet alleen geschikt voor de huiskamer, maar door de uitvoeringen in Indoor Canvas en Outdoor Sumbrella ook voor projecten en de hospitality omgeving. De outdoor versie heeft een zink gecoat en waterproof geverfd onderstel. Cuero Design geeft 5 jaar garantie tegen breuk en roestvorming.

Alle door Cuero Design gebruikte materialen komen uit Europa: Italiaans leder, IJslandse schapenwol, Zweeds staal en Roemeens katoen. Met de zeven plantaardig gelooide leersoorten, wordt het duurzaamheidskarakter nog verder benadrukt. Door het ‘zachte’ loodproces, is de gemiddelde levensduur van plantaardig gelooid leer aanzienlijk hoger dan van chroom gelooid leer.

Met de ervaring in leerverwerking, heeft Cuero Design sinds kort een lampenserie aan de collectie toegevoegd. Het dikke Italiaans leder blokkeert al het licht, waardoor een ontspannen neerwaartse verlichtingservaring ontstaat. De lampen zijn in drie verschillende maten leverbaar: 25, 35 en 45 centimeter doorsnede. Door te mixen en matchen in kleurleder en vier kleuren conische top is de lamp geheel te personaliseren.

Een doorsnede van de collectie van Cuero is te bezichtigen in de showroom van HMA in de van Nelle Fabriek te Rotterdam. De showroom is toegankelijk voor de wederverkopers van Huijser Meubel Agenturen, voor architecten, interieurspecialisten en klanten van dealers. Bezoek op afspraak.

HMA vertegenwoordigt KULA by Bryndis (akoestiek) uit IJsland, KFF-meubilair uit Duitsland en sinds 2018 Moving Vi. En daar is nu dus Cuero Design bijgekomen. HMA zoekt naar retailers en kantoor- en projectinirichters, die het programma van Cuero Design willen vertegenwoordigingen in de eigen regio.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand