Home > Branche > Nieuws > DPA Talk: Nieuwe intimiteit

,

DPA Talk: Nieuwe intimiteit

Delen

Na lange tijd is er op donderdag 17 maart weer een DPA Talk bij Design Post Amsterdam. Tijdens de bijeenkomst staat het interieur als aanjager tot interactie en sociaal bindmiddel centraal; interieur als plek voor ontmoeting en inspiratie, om kennis op te doen én te delen. Deze functie van interieur is belangrijker dan ooit, nu wij ons steeds meer terugtrekken achter beeldschermen als gevolg van de pandemie.

Aura Luz Melis is partner en architect bij het Amsterdamse multidisciplinaire bureau Inside Outside. Kenmerkend is haar architecturale en interdisciplinaire benadering. Aura gaat in haar presentatie in op het project Lochal in Tilburg, waarbij gordijnen van architectonische schaal voor een nieuwe publieke intimiteit zorgen. Ze won hiermee de Herengracht Industrieprijs 2021 voor interieurontwerp.

Designtalent Fransje Gimbrère is in 2017 afgestudeerd van de Design Academy Eindhoven met haar project Standing Textile(s) en aangedragen als Young Talent voor de Design Prijs 2021-expositie in Design Museum Den Bosch.

Jeroen Junte is freelance journalist en researcher met een focus op design en architectuur. Naast vaste medewerker bij de Volkskrant, Elle Decoration en Architectuur NL, publiceert hij regelmatig in internationale magazines als Frame and DAMN.

Aanmelden kan via: www.eventbrite.nl/e/tickets-dpa-talk-22-nieuwe-intimiteit-255115385987

(Advertentie)

Geïnteresseerd in scholing op het gebied van Interieur & Beleving? Doe dan mee aan de eendaagse cursus met dezelfde naam op vrijdag 18 maart aanstaande. Klik hier voor meer informatie.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie