Home > Branche > Hybride werken > Samenwerking Steelcase en GoBright

,

Samenwerking Steelcase en GoBright

Delen

Steelcase en GoBright gaan samenwerken om het werken te stroomlijnen. Volgens de twee partners brengt hun samenwerking digitale en fysieke voordelen voor hybride werken.

Onderzoek van Steelcase wijst uit dat de toekomst is aan hybride werken. Maar liefst 72 procent van de organisaties wenst deze werkwijze in te voeren of – zoals voor veel bedrijven gebruikelijk is sinds de coronamaatregelen – te continueren. Een combinatie van thuiswerken en kantoorwerk kan het beste van twee werelden bij elkaar brengen, maar het biedt tevens een reeks uitdagingen. Steelcase en GoBright helpen hierbij. Teams streven naar productiviteit en innovatie: het is daarbij essentieel om te weten waar het best kan worden gewerkt.

Of, zoals Alessandro Centrone, Vice President Marketing EMEA bij Steelcase, het verwoordt: ”Allerlei teams en individuen komen samen op onvoorspelbare manieren. De mogelijkheid om de juiste werkruimte te boeken is nog nooit zo belangrijk geweest. Naast onze samenwerking met GoBright willen we deze overgang stroomlijnen door werknemers virtueel te ondersteunen met software voor bureaubeheer en fysiek met ergonomisch Steelcase-meubilair.”

Chris Wiegeraad, commercieel direteur van GoBright, vult aan: “Naast het reserveren van ruimte, maakt ons systeem voor elke instelling aangepaste voorinstellingen voor hoogteverstelling mogelijk, wat het welzijn op kantoor verder bevordert. We leggen ook extra nadruk op het hoogste niveau van gegevensbeveiliging, dit biedt de beveiliging en stabiliteit die tegenwoordig nodig is. We zijn verheugd om samen te werken met Steelcase om ons bereik in de markt te vergroten en onze oplossingen toe te passen op de behoeften van toonaangevende organisaties.”

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand