,

Dynamische groep

Delen

Een bescheiden groep van vijf deelnemers volgde de afgelopen maanden – hier en daar met enige coronavertragingen – de opleiding Basiscursus Inrichtingskunde. Docenten en examinatoren spraken over een ‘leergierige, dynamische en kwalitatief uitstekende groep’. Dat bleek niet overdreven: vandaag slaagden alle vijf de kandidaten glansrijk voor hun examen.

Jimmy Birzwilks (Eurodesk Business Furniture), Elke Rupert (Leferink), Claudia Kazemier (KNVB), Stefan Onclin (SKO) en Britt Leferink (BCI Projectinrichting) namen de welverdiende bloemen in ontvangst van de examinatoren Rinus Vos, Dennis Kroes en Dick Kardinaal.

Op dinsdag 22 maart aanstaande gaat de voorjaarsgroep van de Basiscursus Inrichtingskunde van start. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand