Home > Branche > Nieuws > Ook Light + Building verplaatst

,

Ook Light + Building verplaatst

Delen

De beurskalender van 2022 kruipt flink in elkaar. Vele vakevenementen worden doorgeschoven naar een later tijdstip. Zo ook de internationale verlichtingsbeurs Light + Building. Nieuwe datum: 2 tot en met 6 oktober 2022.

Het organiserende Messe Frankfurt heeft het zwaar te verduren: eerst ging de beurs in maart 2020 niet door vanwege corona. Uitstel naar oktober van datzelfde 2020 leek soelaas te bieden, maar ook toen gooide de wereldwijde pandemie roet in het eten. De organisatie besloot de cyclus van 2 jaar aan te houden en schoof de beurs door naar maart van dit jaar. ‘Dan hebben we er alle vertrouwen in het virus bedwongen te hebben en elkaar weer te kunnen ontmoeten’. Niet dus.

Net als zijn Nederlandse collega’s van de Jaarbeurs, houdt Wolfgang Marzin, President and Chief Executive Officer (CEO) van Messe Frankfurt, de moed erin. Hij spreekt van ‘continu overleg met markpartijen’ en een ‘breed gedragen beslissing’. Voor veel licht- en architectuurspecialisten is de befaamde internationale beurs Light + Building een instituut. De tot nog toe laatste editie van 2018 kende ruim 2.700 exposanten en meer dan 220.000 bezoekers. Het is echter de vraag in hoeverre de beurs een nieuwe afgelasting te boven kan komen indien het scenario van een nieuwe verschuiving in oktober werkelijkheid zou worden.

www.light-building.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand