Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Turkse meubelbeurs pakt uit

, ,

Turkse meubelbeurs pakt uit

Delen

De Turkse meubelbeurs IIFF 2022 wordt ‘de nieuwe toegangspoort van de Turkse meubelindustrie naar de wereld toe’. Dat zegt de organisatie van het evenement in een persbericht. De beurs wordt van 25 tot en met 30 januari 2022 gehouden in istanbul.

IIFF is een grote beurs. Het evenement vindt plaats in vijfentwintig hallen en heeft daarmee een totale oppervlakte van 260.000 vierkante meter. Aan het evenement in het Tüyap Beurs- en Congrescentrum en de Istanbul Beurscentrum zullen volgend de organisatie meer dan achthonderd nationale en internationale exposanten en meer dan drieduizend merken deelnemen.

“De IIFF 2022, dat de grootste meubelbeurs van Europa zal zijn, zal ook de eerste beurs van Turkije zijn die tegelijkertijd in twee beurscentra zal gehouden worden”, aldus een woordvoerder. “De beurs, waar inkoopdelegaties uit tachtig landen, met name de Europese Unie, het Midden-Oosten, de Balkanlanden en de Turkse republieken, aanwezig zullen zijn, wordt de nieuwe toegangspoort van de Turkse meubelindustrie naar de wereld toe.”

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie